T 1000 Hectopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 1.036 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2021 #11 Samotne Ciasteczka dedi: iOS cihazda Odin ne işe yarayacak acaba? Bilmiyorsanız yazmayın lütfen. Yapılabiliyor ama iPhone 4'ün teknik servis desteği sona erdi ve bazen Apple bile sıfırlamıyor iCloud kilitli telefonları. Genişletmek için tıkla... Ben kullanmadığım için bilmiyorum ama öyle birşeyler duymuştum ondan yazdım.
Samotne Ciasteczka dedi: iOS cihazda Odin ne işe yarayacak acaba? Bilmiyorsanız yazmayın lütfen. Yapılabiliyor ama iPhone 4'ün teknik servis desteği sona erdi ve bazen Apple bile sıfırlamıyor iCloud kilitli telefonları. Genişletmek için tıkla... Ben kullanmadığım için bilmiyorum ama öyle birşeyler duymuştum ondan yazdım.
suleymandy Centipat Katılım 29 Kasım 2020 Mesajlar 2.246 Makaleler 3 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2021 #12 Samotne Ciasteczka dedi: Bilmiyorsanız yazmayın lütfen. Genişletmek için tıkla... Bildiğim için yazmam o kadar belli ki
Samotne Ciasteczka dedi: Bilmiyorsanız yazmayın lütfen. Genişletmek için tıkla... Bildiğim için yazmam o kadar belli ki
L Le197 Picopat Katılım 1 Şubat 2021 Mesajlar 470 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2021 #13 Hocam şifremi unuttum yapın öyle deneyin.