Güç tuşu bozuk Xiaomi Mi Note 10 Lite nasıl açılır?

Ellie.Williams

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci: AMD Ryzen 5 5600
Anakart: MSI A520M Pro
RAM: 16 GB DDR4 3200 MHz (Apacer Panther)
Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 1050
Depolama: Kingston NV2 1TB NVMe SSD
Kasa: MSI MAG Forge M100A
Güç Kaynağı (PSU): MSI MAG A600DN 600W
İşletim Sistemi: Windows 10
Meslek
Öğrenci
Merhaba. Telefona su girdikten sonra güç tuşu bozuldu uygulama yüklemiştim onunla kapa aç yapıyordum ama şarjı bitti şimdi de açamıyorum Fastboot girip PC'den Fastboot reboot yapınca da olmuyor eskidende denemiştim sadece telefon açıkken PC'ye bağladıktan sonra Fastboot girince algılıyordu telefonu şimdi algılamıyor nasıl açacağım telefonu acaba yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Telefonunun ses açma ve kısma tuşlarına basılı tutarak bilgisayara bağla belki recovery yada fastboot menüsüne atar.

Telefonunun ses açma ve kısma tuşlarına basılı tutarak bilgisayara bağla belki recovery ya da Fastboot menüsüne atar.

Bilgisayar algılamıyor sadece açıkken bağlarsam algılıyor nedense.

O menü bende gelmiyor.

Bilgisayar algılamıyor sadece açıkken bağlarsam algılıyor nedense.

Geriye 2 seçenek kaldı.

1- Arka kapağı söküp güç tuşunu söküp iletken bir şeyle devreyi tamamlayıp açmaya çalışmak bu da tuş arızası varsa eğer olabilecek bişey. Anakart yada flex kabloda sorun varsa olmaz.
2- Tamirciye vereceksin yeni bir tuş takımı takacak telefona sorunsuz kullanacaksın. Fazla bir maliyeti olmaz.

Son düzenleme:

Benim hatam driveri yuklememişim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…