EmreEfe Hectopat Katılım 14 Kasım 2015 Mesajlar 222 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2017 #1 Konu çok uzun, uzun uzun anlatıp sıkmak istemiyorum sizi. Konu şu bir şekilde güç tuşunun anakarta bağlanan kablosunu kopardım. Zor bela bir şekilde tutturup açtım güç tuşu olmadan, tekrar açmanın bir yolu var mı?
Konu çok uzun, uzun uzun anlatıp sıkmak istemiyorum sizi. Konu şu bir şekilde güç tuşunun anakarta bağlanan kablosunu kopardım. Zor bela bir şekilde tutturup açtım güç tuşu olmadan, tekrar açmanın bir yolu var mı?
DayleFusion Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Ağustos 2014 Mesajlar 1.310 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2017 #2 Elektrik kalemi ile başlatma bildiriminin alındığı girişe dokun.
EmreEfe Hectopat Katılım 14 Kasım 2015 Mesajlar 222 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2017 #3 DayleFusion dedi: Elektrik kalemi ile başlatma bildiriminin alındığı girişe dokun. Genişletmek için tıkla... Alternatif var mı? Uğraştırır bu beni çok.
DayleFusion dedi: Elektrik kalemi ile başlatma bildiriminin alındığı girişe dokun. Genişletmek için tıkla... Alternatif var mı? Uğraştırır bu beni çok.
DayleFusion Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Ağustos 2014 Mesajlar 1.310 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2017 #4 Alternatif bir yol derken ? Temassız açmayı beklemiyorsun umarım. Başka yol olduğunu sanmıyorum.