EchoByte Hectopat Katılım 7 Ağustos 2022 Mesajlar 241 Çözümler 3 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri intel i5 12500H RTX 3050 Ti 8 GB 3200 Mhz DDR4 RAM 500 GB M.2 SSD Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2022 #1 SSD veya HDD modeli Segate Merhaba laptopu un güç tuşu çalışmıyor. Çünkü kablosu bozulmuş. Bilgisayarı temizlerken yanlışlıkla koparttım. Bu yüzden bilgisayarı açamıyorum. Ne yapabilirim? Ayrıca kablo 6 pinli. Yardım edin. Marka: Lenovo. SSHD: 1TB Seagate. RAM: 4 GB. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Ağustos 2022
Merhaba laptopu un güç tuşu çalışmıyor. Çünkü kablosu bozulmuş. Bilgisayarı temizlerken yanlışlıkla koparttım. Bu yüzden bilgisayarı açamıyorum. Ne yapabilirim? Ayrıca kablo 6 pinli. Yardım edin. Marka: Lenovo. SSHD: 1TB Seagate. RAM: 4 GB.
amet.hn Attopat Katılım 7 Ağustos 2022 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2022 #2 hocam tek çözüm her seferinde anakartın belli bir bölgesine o bölgeyi tam bilmiyorum kısayol yapmanız lazım
hocam tek çözüm her seferinde anakartın belli bir bölgesine o bölgeyi tam bilmiyorum kısayol yapmanız lazım
gutibey Picopat Katılım 2 Temmuz 2022 Mesajlar 953 Çözümler 7 Yer Almería, İspanya 8 Ağustos 2022 #3 Lenovo laptop ise Novo tuşu varsa oradan başlatmayı deneyebilirsiniz.
Nyaan_Neko Hectopat Katılım 19 Mart 2022 Mesajlar 1.246 Çözümler 10 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Kadın 8 Ağustos 2022 #4 Laptop anakartında flex kablolar kullanıldığı için genelde çok zor ama doğru pinleri bulup kısa devre yaparsanız açılacaktır.
Laptop anakartında flex kablolar kullanıldığı için genelde çok zor ama doğru pinleri bulup kısa devre yaparsanız açılacaktır.
Techno Kartal Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 253 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2022 #5 Tanıdık vs işin ehli bilgisayacı bak, laptopa zarar verirsin, eldekinden de olursun.
EchoByte Hectopat Katılım 7 Ağustos 2022 Mesajlar 241 Çözümler 3 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri intel i5 12500H RTX 3050 Ti 8 GB 3200 Mhz DDR4 RAM 500 GB M.2 SSD Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2022 #6 Nyaan_Neko dedi: Laptop anakartında flex kablolar kullanıldığı için genelde çok zor ama doğru pinleri bulup kısa devre yaparsanız açılacaktır. Genişletmek için tıkla... Malesef olmuyor denedim
Nyaan_Neko dedi: Laptop anakartında flex kablolar kullanıldığı için genelde çok zor ama doğru pinleri bulup kısa devre yaparsanız açılacaktır. Genişletmek için tıkla... Malesef olmuyor denedim