Güç tuşuna 5-6 defa basınca PC ancak açılıyor

IGuard

Decapat
Yer
Mardin
Daha fazla  
Son 6 haftadır bu sorun böyle. Bilgisayarın power tuşuna basıyorum ama bazen 4 seferde, bazen 5 seferde, bazen 9-10 seferde açılıyor. Sebebini anlayamadım. Bu akşam eve geldiğimde anakarta bağlı olan power switch kablosunu kontrol edeceğim.

Bir de bilgisayar açılmadığında bütün renkler siyahlaşıyor ve o ekranda kalıyor ta ki ben power tuşuna tekrar tekrar basıncaya kadar.
Ayrıca güç düğmesine bir yamukluk var gibi; power düğmesi sanki biraz kaymış gibi. Ben power tuşundan şüpheleniyorum. Bu sorunu nasıl çözebilirim?

Son düzenleme:
Son 6 haftadır bu sorun böyle. Bilgisayarın power tuşuna basıyorum ama bazen 4 seferde, bazen 5 seferde, bazen 9-10 seferde açılıyor. Sebebini anlayamadım. Bu akşam eve geldiğimde anakarta bağlı olan power switch kablosunu kontrol edeceğim ama başka sebepleri de olabilir mi? Şimdiden teşekkürler :)
Bir de bilgisayar açılmadığında bütün renkler siyahlaşıyor ve o ekranda kalıyor; ki ben power tuşuna tekrar tekrar basıncaya kadar.
Ayrıca güç düğmesine bir yamukluk var gibi; power düğmesi sanki biraz kaymış gibi. Ben power tuşundan şüpheleniyorum. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
Hocam bencede power tuşunda sıkıntı var ama renkler kısmını anlayamadım.

Power tuşunu nasıl düzelteceğim hocam?

Problemi teşhis etmek lazım kaymış olabilir ya da kliği aşınmış olabilir çıkarıp bak klik aşınmışsa değişmek lazım kaymışsa konumunu düzeltirsen sorun düzelir.

Power tuşunu nasıl düzelteceğim hocam?

Çok anlamıyorsan kurcalama ama bilgisayarcıya götür.

Problemi teşhis etmek lazım kaymış olabilir ya da kliği aşınmış olabilir çıkarıp bak klik aşınmışsa değişmek lazım kaymışsa konumunu düzeltirsen sorun düzelir.

Çok anlamıyorsan kurcalama ama bilgisayarcıya götür.

Aşınıp aşınmadığını bilmiyorum ama düğme bastığımda düğmenin yeri kaymış biraz basınca bir yeri aşığıya gidiyor diğeri fazla aşağı tarafına gitimyor yani düğmenin yeri kaymış gibi görünüyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı