Cne0N Femtopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2021 #1 Merhabalar, benim laptopum da aniden sorun oluştu. Güç tuşuna bastığında ışık yanmıyor ama klavyeden herhangi bir tuşa bastığında ekran geliyor fakat basıp bıraktıktan hemen 1 2 sn sonra kapanıyor, yani basılı tutmam gerekiyor. Nasıl düzeltebilirim?
Merhabalar, benim laptopum da aniden sorun oluştu. Güç tuşuna bastığında ışık yanmıyor ama klavyeden herhangi bir tuşa bastığında ekran geliyor fakat basıp bıraktıktan hemen 1 2 sn sonra kapanıyor, yani basılı tutmam gerekiyor. Nasıl düzeltebilirim?
A ayberkuld Hectopat Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2021 #2 Kardeşim 3 tane tuş konfigurasyonu vardı ne olduğunu hatırlamıyorum ekran kartını yeniden başlatıyordu bi araştır dene Artı 0 Eksi
Kardeşim 3 tane tuş konfigurasyonu vardı ne olduğunu hatırlamıyorum ekran kartını yeniden başlatıyordu bi araştır dene
KS KS Cne0N Femtopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2021 #3 ayberkuld dedi: Kardeşim 3 tane tuş konfigurasyonu vardı ne olduğunu hatırlamıyorum ekran kartını yeniden başlatıyordu bi araştır dene Genişletmek için tıkla... Windows tuşu+ctrl+Shift+B yi diyorsan denedim olmadı onun harici bulamadım Artı 0 Eksi
ayberkuld dedi: Kardeşim 3 tane tuş konfigurasyonu vardı ne olduğunu hatırlamıyorum ekran kartını yeniden başlatıyordu bi araştır dene Genişletmek için tıkla... Windows tuşu+ctrl+Shift+B yi diyorsan denedim olmadı onun harici bulamadım
A ayberkuld Hectopat Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2021 #4 Muhtemelen donanimsal birsey var o zaman hocam bi bilgisayarıcı ya veya garantisi varsa garantisine götürün derim Artı 0 Eksi
Muhtemelen donanimsal birsey var o zaman hocam bi bilgisayarıcı ya veya garantisi varsa garantisine götürün derim