B BMKJURB Hectopat Katılım 15 Haziran 2021 Mesajlar 2.837 Yer Kayseri Daha fazla Sistem Özellikleri A520M-K ANAKART / AMD RYZEN 5 3600 / GT 730 EKRAN KARTI / 8GB 2666MHZ RAM / 240GB KİNGSTON A400 SSD Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik - Elektronik teknikeri 17 Haziran 2022 #1 Şöyle anlatayım Power tuşuna basıyorum sanki basmadan daha erken yanıyor. Böyle bir şey olabilir mi? Bunun ayarı var mıdır? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Haziran 2022
Şöyle anlatayım Power tuşuna basıyorum sanki basmadan daha erken yanıyor. Böyle bir şey olabilir mi? Bunun ayarı var mıdır?
J Jezo Hectopat Katılım 25 Mayıs 2022 Mesajlar 3.543 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2022 #2 BMKJURB dedi: Şöyle anlatayım Power tuşuna basıyorum sanki basmadan daha erken yanıyor. Böyle bir şey olabilir mi? Bunun ayarı var mıdır? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarınızda bir sorun çıkartmıyorsa pek de önemli değil bence.
BMKJURB dedi: Şöyle anlatayım Power tuşuna basıyorum sanki basmadan daha erken yanıyor. Böyle bir şey olabilir mi? Bunun ayarı var mıdır? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarınızda bir sorun çıkartmıyorsa pek de önemli değil bence.
B BMKJURB Hectopat Katılım 15 Haziran 2021 Mesajlar 2.837 Yer Kayseri Daha fazla Sistem Özellikleri A520M-K ANAKART / AMD RYZEN 5 3600 / GT 730 EKRAN KARTI / 8GB 2666MHZ RAM / 240GB KİNGSTON A400 SSD Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik - Elektronik teknikeri 17 Haziran 2022 #3 Jezo dedi: Bilgisayarınızda bir sorun çıkartmıyorsa pek de önemli değil bence. Genişletmek için tıkla... Sorun çıkartmıyorda dikkatimi çekti belki de ben yanlış gördüm hocam yani böyle bir şey olma ihtimali var mı bilmiyorum ama.
Jezo dedi: Bilgisayarınızda bir sorun çıkartmıyorsa pek de önemli değil bence. Genişletmek için tıkla... Sorun çıkartmıyorda dikkatimi çekti belki de ben yanlış gördüm hocam yani böyle bir şey olma ihtimali var mı bilmiyorum ama.
J Jezo Hectopat Katılım 25 Mayıs 2022 Mesajlar 3.543 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2022 #4 BMKJURB dedi: Sorun çıkartmıyorda dikkatimi çekti belki de ben yanlış gördüm hocam yani böyle bir şey olma ihtimali var mı bilmiyorum ama. Genişletmek için tıkla... bence kafanızı takmayın hocam rahatınıza bakın
BMKJURB dedi: Sorun çıkartmıyorda dikkatimi çekti belki de ben yanlış gördüm hocam yani böyle bir şey olma ihtimali var mı bilmiyorum ama. Genişletmek için tıkla... bence kafanızı takmayın hocam rahatınıza bakın
Ashen One Hectopat Katılım 16 Mart 2021 Mesajlar 970 Çözümler 8 17 Haziran 2022 #5 BMKJURB dedi: Sorun çıkartmıyorda dikkatimi çekti belki de ben yanlış gördüm hocam yani böyle bir şey olma ihtimali var mı bilmiyorum ama. Genişletmek için tıkla... Hocam daha öncesinden ışıklar yanamaz. Sadece tuş aşırı hassastır ve siz dokunur dokunmaz oluyordur. Bu da size böyle hissettiriyordur.
BMKJURB dedi: Sorun çıkartmıyorda dikkatimi çekti belki de ben yanlış gördüm hocam yani böyle bir şey olma ihtimali var mı bilmiyorum ama. Genişletmek için tıkla... Hocam daha öncesinden ışıklar yanamaz. Sadece tuş aşırı hassastır ve siz dokunur dokunmaz oluyordur. Bu da size böyle hissettiriyordur.
3 357180 Hectopat Katılım 30 Temmuz 2020 Mesajlar 887 Çözümler 3 17 Haziran 2022 #6 Butonun basma mesafesi uzundur ama az bastığınızda devreyi tamamlar siz sonuna kadar basasaya kadar sistemin ışıkları yanıyordur hocam.
Butonun basma mesafesi uzundur ama az bastığınızda devreyi tamamlar siz sonuna kadar basasaya kadar sistemin ışıkları yanıyordur hocam.
B BMKJURB Hectopat Katılım 15 Haziran 2021 Mesajlar 2.837 Yer Kayseri Daha fazla Sistem Özellikleri A520M-K ANAKART / AMD RYZEN 5 3600 / GT 730 EKRAN KARTI / 8GB 2666MHZ RAM / 240GB KİNGSTON A400 SSD Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik - Elektronik teknikeri 17 Haziran 2022 #7 Ashen One dedi: Hocam daha öncesinden ışıklar yanamaz. Sadece tuş aşırı hassastır ve siz dokunur dokunmaz oluyordur. Bu da size böyle hissettiriyordur. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.
Ashen One dedi: Hocam daha öncesinden ışıklar yanamaz. Sadece tuş aşırı hassastır ve siz dokunur dokunmaz oluyordur. Bu da size böyle hissettiriyordur. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.