B BMKJURB Hectopat Katılım 15 Haziran 2021 Mesajlar 2.837 Yer Kayseri Daha fazla Sistem Özellikleri A520M-K ANAKART / AMD RYZEN 5 3600 / GT 730 EKRAN KARTI / 8GB 2666MHZ RAM / 240GB KİNGSTON A400 SSD Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik - Elektronik teknikeri 22 Haziran 2022 #1 Açma tuşuna tam basamıyorum, bazen o tuş sıkışıyormuş gibi oluyor. Bunun zararı var mı? İleride sorun olur mu? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Haziran 2022
Açma tuşuna tam basamıyorum, bazen o tuş sıkışıyormuş gibi oluyor. Bunun zararı var mı? İleride sorun olur mu?
adoyad Hectopat Katılım 21 Ağustos 2021 Mesajlar 559 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2022 #2 BMKJURB dedi: Açma tuşuna tam basamıyorum, bazen o tuş sıkışıyormuş gibi oluyor. Bunun zararı var mı? İleride sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Evet ileride sorun olur düğme içinde takılı kalır.
BMKJURB dedi: Açma tuşuna tam basamıyorum, bazen o tuş sıkışıyormuş gibi oluyor. Bunun zararı var mı? İleride sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Evet ileride sorun olur düğme içinde takılı kalır.
Kutayyyy Hectopat Katılım 16 Ekim 2017 Mesajlar 858 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2022 #3 Basılı kalabilir, bilgisayarı kapatmaya zorlayabilir. Yayı ön panel kablolarına takılmış olabilir bir açıp bakın isterseniz.
Basılı kalabilir, bilgisayarı kapatmaya zorlayabilir. Yayı ön panel kablolarına takılmış olabilir bir açıp bakın isterseniz.
Takeshi Kovacs Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Mayıs 2014 Mesajlar 5.058 Makaleler 1 Çözümler 23 Yer Adana 22 Haziran 2022 #4 En sonunda tuşun değişmesi gerekebilir. Zararı yok. En kötü ihtimalle ön panel açılıp tuş değişimi yapılır.
En sonunda tuşun değişmesi gerekebilir. Zararı yok. En kötü ihtimalle ön panel açılıp tuş değişimi yapılır.
B BMKJURB Hectopat Katılım 15 Haziran 2021 Mesajlar 2.837 Yer Kayseri Daha fazla Sistem Özellikleri A520M-K ANAKART / AMD RYZEN 5 3600 / GT 730 EKRAN KARTI / 8GB 2666MHZ RAM / 240GB KİNGSTON A400 SSD Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik - Elektronik teknikeri 22 Haziran 2022 #5 Takeshi Kovacs dedi: En sonunda tuşun değişmesi gerekebilir. Zararı yok. En kötü ihtimalle ön panel açılıp tuş değişimi yapılır. Genişletmek için tıkla... PC'yide yeni almıştım. Kutayyyy dedi: Basılı kalabilir, bilgisayarı kapatmaya zorlayabilir. Yayı ön panel kablolarına takılmış olabilir bir açıp bakın isterseniz. Genişletmek için tıkla... Anladım her zaman olmuyor zaten öyle bir sormak istedim PC'yide yeni almıştım.
Takeshi Kovacs dedi: En sonunda tuşun değişmesi gerekebilir. Zararı yok. En kötü ihtimalle ön panel açılıp tuş değişimi yapılır. Genişletmek için tıkla... PC'yide yeni almıştım. Kutayyyy dedi: Basılı kalabilir, bilgisayarı kapatmaya zorlayabilir. Yayı ön panel kablolarına takılmış olabilir bir açıp bakın isterseniz. Genişletmek için tıkla... Anladım her zaman olmuyor zaten öyle bir sormak istedim PC'yide yeni almıştım.
OnePC Kilopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 6.671 Makaleler 7 Çözümler 9 Yer Türkiye 1 Temmuz 2022 #6 İlerleyen zamanlarda içinde sıkışabilir o tuş hocam.