Güçlü çekim gücüne sahip modem önerisi

luckluckii

Hectopat
Turkcell Superonline Fiber 35Mbps kullanicisiyim. Eve bir modem almak istiyorum. Superonline modemini kullanıyorum ve bazen kopmalar oluyor. Vatan'dan 2 modemden bir tanesini almayi dusunuyorum. Acaba arasindaki farklar nelerdir? Tam anlayamadim. Veya siz hangisini onerirsiniz?

Benim için bir diger husus kac metreye kadar erisim saglayabiliyor? Kalin duvarlardan gecebilmesi en buyuk arzum.

Hocam siz Wi-Fi uzatımı yani Wi-Fi extender alın. Modemler şu an 200-300 arası. Biz de Wi-Fi uzatıcı kullanıyoruz. Bir ara A101'e gelmişti. Mercusys RE 300 model.

Hocam siz Wi-Fi uzatımı yani Wi-Fi extender alın. Modemler şu an 200-300 arası. Biz de Wi-Fi uzatıcı kullanıyoruz. Bir ara A101'e gelmişti. Mercusys RE 300 model.
Modem gereksiz mi diyorsunuz? Veya modemler o kadar etkili, lazim degil mi diyorsunuz? Superonline'in modeminin cok kiytirik oldugunu, her daim kullanilmamali diye okumustum da. Bu soylemler guvenini kirdi benim.

Hayır hocam. @MakeRKereM hocam, modem varken yanına router alın demiş. Daha uygun fiyatlı diye. Modem değiştirmek istiyorsanız, Keenetic Extra DSL olanı alabilirsiniz. 4 antenli ve Dual Band destekli.

@MakeRKereM hocam, dediğiniz de bir seçenek. Yerine göre güzel olur. Fakat konu sahibi arkadaşım, modemden memnun değilse yenileyebilir.

Hayır hocam. @MakeRKereM hocam, modem varken yanına router alın demiş. Daha uygun fiyatlı diye. Modem değiştirmek istiyorsanız, Keenetic Extra DSL olanı alabilirsiniz. 4 antenli ve Dual Band destekli.
Acaba soylediginiz ile otekiler arasinda ki farklar nelerdir? Asus arasinda nasil bir fark var? Benim aklim cok karisti suan. Neyi nicin ne ozelliginden almaliyim sastim kaldim oyle.
Hocam router modemler aynı işi görür. Ben extender yani menzil genisletici demek istedim. Yani superonlineın verdiği modem kötü çekmesin diye.
2015 te annem bu tarz bir sey almisti. 50tl di. Pek bi faydasini gormedik. O zaman dan beri de kullanmadik. Bilmiyorum ayarini mi yapamadik biz.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    269,6 KB · Görüntüleme: 39
  • 1643dd54-07ba-4e8b-a64a-46bfeb44fbac.jpg
    1643dd54-07ba-4e8b-a64a-46bfeb44fbac.jpg
    66,4 KB · Görüntüleme: 44
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı