Güçlü GPU'ya sahip tablet önerisi

Makaleler
1
Yer
izmir
Laptop bilgisayarım bozuldu. Yenisini alacak bütçem olmadığı için tabletten işlerimi yapmayı düşünüyorum. GPU'su güçlü olan tablet lazım aynı zamanda 4K destekli olsa iyi olur. Nvidia Shield bakıyordum ama bulunamıyor bir türlü. Oyunda oynamayı sevdiğim için NVIDIA iyi olur diye düşündüm. İkinci el alacağım, 2000tl'ye kadar bütçe ayırdım. Google Pixel C, Tegra X1 grafik yongasını kullanıyormuş ancak çok ısındığı için doğru düzgün herhangi bir işlem yapılamadığı yorumları okudum. Başka NVIDIA grafik yongasına sahip tablet var mı? IPAD Air 2 bu konuda nasıldır?

iPad Air 2
iPad 7.nesil
Bu linklerden GPU'larına bakabilirsiniz. Ben 7.nesil öneririm size. Air 2 biraz eski kalabilir diye düşünüyorum. Bütçenizi biraz arttırırsanız 7.nesil iPad güncel bir tercih olacaktır.
Cihazların GPU modellerini Google'dan oynamak istediğiniz oyunlar doğrultusunda aratırsanız net cevaplar bulursunuz. Pozitif Teknoloji'den stok takip edebilirsiniz 7.nesil için. Bütçenize yakın bir tercih olacaktır fakat sürekli stok tükeniyor piyasaya kıyasla uygun olduğu için(herhangi bir alışveriş tecrübem olmadığını belirtmek isterim.). iPad Air 3 kullanıcısı olarak sorularınız varsa bilgillerim doğrultusunda yanıtlayabilirim.

Düşük boyutlu model alındığı zaman sonrasında arttırmanın bir yolu yok değil mi? SD kart takılmıyor ama dönüştürücü ile USB bağlayabiliyor muyuz?

Boyuttan kastınız depolama alanı ise, arttıramazsınız. Dediğiniz gibi SD kart takılmıyor. USB takabilme konusunda lightning konnektörlü bir USB aparatı gerekebilir yüksek ihtimalle çalışcaktır(deneyemedim). Fakat ancak ve ancak belgelerinizi belki de fotoğraflarınızı orada depolayabilirsiniz. Bu tür konularda cihaz alınırken mümkünse bütçenin sonuna kadar zorlanması taraftarıyım çünkü iPad uzun ömürlü bir cihaz. Kırılmazsa,bozulmazsa senelerce sizi götürecektir. İnternette bakarsanız çok eski model iPad'lerin hala günlük işleri yaparken üzmediğini görürsünüz. 32 GB iPad 7, ihtiyaçlarınızı karşılıyorsa çok mantıklı bir cihaz. Tam hatırlamıyorum fakat cihazınız, 10-12 GB gibi bir alanı sisteme ayrılıyor. 20GB gibi bir alan size kalıyor, yetmezse iCloud alıp çoğu belge, fotoğraflarınızı vs. oraya atıp yer kazanabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…