Güçlü router önerisi

caglarcar

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğretmen
Arkadaşlarım merhaba. Malum pandemi sürecinde her işimizi evden Online yapar olduk. Türk Telekom 2 buçuk senedir altyapı yok cümleleriyle evime internet bağlayamıyor :) bende başka bir çözüm yolu buldum ama yardımınıza ihtiyacım var.

Karşı komşum ile ortak internek kullanacağız ama aynı binada değiliz (yolun karşısı), pencerelerimiz birbirine bakıyor, katlarımız aynı mesafemiz 15 metre en fazla. Şimdi normalde telefon, laptop ile 2-3 çizgi çekiyor ve girebiliyorum. Bana internete girmemi kolaylaştıracak, aldığı interneti evimin her yerine dağıtabilecek ve masaüstü bilgisayarıma kablo ile bağlantıyı aktarabileceğim bir cihaz lazım. Bağlantısı güçlü olması lazım kesinlikle.

Fiyat 500 liraya kadar çıkabilirim(daha aşağıda fiyatlar varsa güzel olur) biraz fazla yazdım, yardımlarınız için teşekkürler :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı