Güçlü şifre oluşturma

Aşama 1-) gerigeldim

Aşama 2-) g3r1g3ld1m

Aşama 3-) g3r1g3ld1m@3131

Tamamdır bu kadar basit.
Aşama 4-) g̵̖͇͙̝͇͙̩̖̥̈́̋̽̍͗̑͋̋̿̀̈́̾̀͝3̴̜̖̩͇͖̝̞͛͗̉̄̔ř̵̥̩̩̒̍̀͜1̴̨̧̥̥̹̜̥̮̗̬̓̒̓̈́̓̃́̂͝ͅǵ̴̩̩͔̌̒̉̒̓̕ͅ3̸̪͓̯̼͕̥̻͙̪̂̄̄̂̀̋̎͆̔͛̚͜ͅļ̵̺̱̹̅̈́̈́͝d̵̞͎̭͓̬̣̙͉̓̀̈́̑̏͜ͅ1̷̢͙̜͕͕̳̫͉̩̃́̇̈́͆̿̚̚͜͝m̶̧̳̲̫̓̎̏ͅ@̴̧̳̥̺͓͇͔̭̯̳̳̅̄̃͂̓3̵̡̟̠͔̣͖̳̥̤̬̮͇̼͆̃̽̀̑̇̃̏͑̾́̾̄̉͝ͅ1̶̡̠͎͕̝̳̞̩̝̟̖̐͛́̔̽̂̈́̔̆͊̔̅͝3̵̨̢̧̢̼̰͙͚͓̩̼̰͈̰́̾̀͗̓ͅ1̶̧̛̤̠̹̜͎̼̗͎̺̰͉̣͓́̀̈́́́̊̇͗̈͘͝͝͝͝

Sevdiğin bir şarkı sözünün kelimelerinin baş harflerini kullanabilirsin. Sonuna da rastgele numaralar koyabilirsin veya olduğun şehrin plaka numarası da olabilir, şanslı hissettiğin numara da olabilir.
Veya hobini yazabilirsin.
Ne kadar güçlü olduğunu görmek için de "how secure is my password" gibi sitelerden bakabilirsin.
Şifreni kolayca kaptırmak için güzel bir yöntem.

Usttekinin dedigi site sadece Javascript uzerinden calisiyor. Sifre kapamazlar.

Modemin hacklenmesi şifre ile alakalı olmayabilir eski şifreleme teknolojisi (WPA, WEP) kullanılıyor olabilir, ve güvenlik açığı bulunan WPS teknolojisi aktif olabilir.

Gerçekten güçlü bir şifre yapacaksanız unutmamanız lazım. Ben şifremi genelde belirlediğim bir kelimenin Base64 çevirisini kullanıyorum. Unutursam da decode yapıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…