Güçsüz biri kendini nasıl korur?

baranxzz

Yoctopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben okulda fazla zorbalanıyorum ve kemik vücuda sahibim. Kavga etmeye çalışıyorlar benimle ama hiçbir şey yapamıyorum. Kilo almak istiyorum ama alamıyorum. Bana önerebileceğiniz bir şeyler var mıdır (kavga etmek istemiyorum, sadece kendimi korumak istiyorum)?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar ben okulda fazla zorbalanıyorum ve kemik vücuda sahibim. Kavga etmeye çalışıyorlar benimle ama hiçbir şey yapamıyorum. Kilo almak istiyorum ama alamıyorum. Bana önerebileceğiniz bir şeyler var mıdır (kavga etmek istemiyorum, sadece kendimi korumak istiyorum)?
Aldırış etmeyeceksin, yaşını bilmiyorum ama alışacaksın bir süre sonra; zaten dediğim gibi yapınca bırakırlar zamanla diye umut ediyorum.

Erkekliğin %99'u kaçmaktır jhgjf.

Kemik vücutluyum diyor. Boks nasıl yapsın. En mantıklısı yetişkinlere başvurmak.
Arkadaşın kemik vücutluyum demesinden bir şey anlayamadım. Kemiklerim aşırı belli oluyor anlamında söylediyse neden boks yapamasın? Yani kemik vücutlularda kaslar gelişemez diye bir kural mı var?

Arkadaşın kemik vücutluyum demesinden bir şey anlayamadım. Kemiklerim aşırı belli oluyor anlamında söylediyse neden boks yapamasın? Yani kemik vücutlularda kaslar gelişemez diye bir kural mı var?

Aşırı zayıf nasıl yumruk atacak ki? Atsa bile ne kadar etki edecek

Şakalaşıyorum dostum merak etme beni de zorbalıyorlar vurana vur korkma boş ver.

Yanlışa yanlış ile mi cevap versin?

Yaşın 25 yazıyor ancak daha küçük olduğunu düşünüyorum. Eğer öyleyse şikayette bulun. Değilse ve ciddi oranda seni darlıyorlarsa (taciz derecesinde) biber gazı kullan.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı