Güçsüz biri kendini nasıl korur?

Aşırı zayıf nasıl yumruk atacak ki? Atsa bile ne kadar etki edecek
Hocam doğru yumruk attığında rakibi nakavt edebilirsin, ne kadar güçsüz olursan ol. Aynı şey tekme içinde geçerli. Ayrıca burada sadece teknik lazım demiyorum. Boks kursuna gidecek ki yumrukları güçlensin.

Boksun inceliklerini bilmediğim için bir şey diyemeyeceğim. Zayıf birinin yumruğunu bile etkili kılabiliyorsa çok iyi

Okul değiştir bu zorbalar senin eğitim hayatını bile etkiler ders çalışan gene senle uğraşırlar hadi sen takmadın diyelim senle uğraşmaya devam eder sana önerim okul değiştir. Öğretmenine söyle desem öğretmende bir şey yapamaz tutanak yazıp siliyorlar.

Üniversite de düzgün dostlar bulursun dostum böyle insanlarla karşılaşmazsın.

Hocam tek çare fitnessa başlamak zorbalar sizi 1 kere zorbalamaya başlayınca boksa gitseniz bile zorbalamayı bırakmıyorlar kilo alma sorunuz varsa uyumadan önce çok yemek yiyin kilo almaya başladığınızı fark ederisin.

Şaka dedim ama nys.

Çok haklısınız Protein tozu+Fitness ile bu sorun çözülür ama 6 ay gelişim lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…