S Sliva Hectopat Katılım 2 Şubat 2022 Mesajlar 449 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2024 #1 Merhaba. Komşumla hem bahçede hem de beton zeminde top oynuyoruz. Fakat aldığımız dandik toplar bahçede gül dikeninde patlıyor. Patlamayacak top arıyorum. Önerisi olan var mıdır? Bütçe 700 TL civarı. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Haziran 2024
Merhaba. Komşumla hem bahçede hem de beton zeminde top oynuyoruz. Fakat aldığımız dandik toplar bahçede gül dikeninde patlıyor. Patlamayacak top arıyorum. Önerisi olan var mıdır? Bütçe 700 TL civarı.
ZerveoN Hectopat Katılım 28 Mayıs 2022 Mesajlar 584 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2024 #2 Kames top öneririm değil gül bahçesinde patlamasını iğne batırsanız patlamaz hem de ucuz.
S Sliva Hectopat Katılım 2 Şubat 2022 Mesajlar 449 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2024 #3 Sağ olun efendim. Seçeneklerime alacağım.
Proportionsz Hectopat Katılım 4 Mayıs 2020 Mesajlar 788 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2024 #4 Başlığı görünce istemsiz gülümsedim. Dünya'nın en tatlı forum sorusu olabilir
S Sliva Hectopat Katılım 2 Şubat 2022 Mesajlar 449 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2024 #5 Proportionsz dedi: Başlığı görünce istemsiz gülümsedim. Dünya'nın en tatlı forum sorusu olabilir Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim efenim.
Proportionsz dedi: Başlığı görünce istemsiz gülümsedim. Dünya'nın en tatlı forum sorusu olabilir Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim efenim.