1 166307 Kilopat Katılım 2 Mayıs 2017 Mesajlar 2.418 Makaleler 1 Çözümler 8 6 Kasım 2020 #1 Son zamanlarda ülke gündeminin geçmişten bugüne ne kadar değişmediğini, halkın eski sorunlarının şu an hala nasıl devam ettiğini gösteriyor Levent Kırca olacak o kadar skeçlerinde. Buyurun hiç izlemeyen varsa izlesin birkaç skeç. Olacak o Kadar - Vergi Rezaleti Olacak O Kadar - Fransız Türkler Olacak O Kadar - Koltuk Sevdası Olacak O Kadar - Geçim Derdi Olacak O Kadar - Grup Seks (bu skecin içinde müstehcen bir şey bulunmamaktadır.) Benim aklıma gelen skeçleri bunlar. Sizin de bu tür sevdiğiniz skeçleri varsa yazınız. Bu arada Levent Kırca'ya da Allah'tan rahmet diliyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Kasım 2020
Son zamanlarda ülke gündeminin geçmişten bugüne ne kadar değişmediğini, halkın eski sorunlarının şu an hala nasıl devam ettiğini gösteriyor Levent Kırca olacak o kadar skeçlerinde. Buyurun hiç izlemeyen varsa izlesin birkaç skeç. Olacak o Kadar - Vergi Rezaleti Olacak O Kadar - Fransız Türkler Olacak O Kadar - Koltuk Sevdası Olacak O Kadar - Geçim Derdi Olacak O Kadar - Grup Seks (bu skecin içinde müstehcen bir şey bulunmamaktadır.) Benim aklıma gelen skeçleri bunlar. Sizin de bu tür sevdiğiniz skeçleri varsa yazınız. Bu arada Levent Kırca'ya da Allah'tan rahmet diliyorum.
imnotagamer Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2019 Mesajlar 9.291 Makaleler 1 Çözümler 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik Mühendisi 6 Kasım 2020 #2 Hâlâ izliyorum bölümlerini. Üzerinden yıllar geçmiş ama hâlâ mükemmel. Keşke aşk meşk dizilerinin yerine şunları izlesek.
Hâlâ izliyorum bölümlerini. Üzerinden yıllar geçmiş ama hâlâ mükemmel. Keşke aşk meşk dizilerinin yerine şunları izlesek.
nomanslife Kilopat Katılım 18 Aralık 2018 Mesajlar 127 6 Kasım 2020 #3 hala izliyorum bölümleri yılar geçse bile hala mükemmel . Keşke böyle devam ettirecek birileri olsaydı
hala izliyorum bölümleri yılar geçse bile hala mükemmel . Keşke böyle devam ettirecek birileri olsaydı