Trieetz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ağustos 2019 Mesajlar 4.102 Makaleler 9 Çözümler 53 14 Ağustos 2020 #21 Divine dedi: İroni yapmıştım ama yanlış anladıysan özür dilerim. Genişletmek için tıkla... Özür dilemenize gerek yok. Hain kelimesi çok ağırdır. Herkese demek doğru değil ironi içinde olsa dikkat edin olur mu hocam.
Divine dedi: İroni yapmıştım ama yanlış anladıysan özür dilerim. Genişletmek için tıkla... Özür dilemenize gerek yok. Hain kelimesi çok ağırdır. Herkese demek doğru değil ironi içinde olsa dikkat edin olur mu hocam.
A aabcc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 7.613 Makaleler 4 Çözümler 41 14 Ağustos 2020 #22 Trieetz dedi: Özür dilemenize gerek yok. Hain kelimesi çok ağırdır. Herkese demek doğru değil ironi içinde olsa dikkat edin olur mu hocam. Genişletmek için tıkla... Hain çok ağırdırda, onun da b*k'unu çıkardılar, suçsuz insanları suçladılar.
Trieetz dedi: Özür dilemenize gerek yok. Hain kelimesi çok ağırdır. Herkese demek doğru değil ironi içinde olsa dikkat edin olur mu hocam. Genişletmek için tıkla... Hain çok ağırdırda, onun da b*k'unu çıkardılar, suçsuz insanları suçladılar.
P passat Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2019 Mesajlar 5.228 Makaleler 8 Çözümler 11 14 Ağustos 2020 #23 Sinirimi bozdu bu tip ne ya Sürprizbozan: Orijinali
Trieetz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ağustos 2019 Mesajlar 4.102 Makaleler 9 Çözümler 53 14 Ağustos 2020 #24 Beyler bu konu eğlemek ve gülmek amaçlı açıldı lütfen siyaset yapmayalım konu kilitlenicek.
A aabcc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 7.613 Makaleler 4 Çözümler 41 14 Ağustos 2020 #25 passat dedi: Eki Görüntüle 638597 Sinirimi bozdu bu tip ne ya Sürprizbozan: Orijinali Eki Görüntüle 638598 Genişletmek için tıkla... Recep Baltaş abime benzemiş, dalga geçmedim sadece benzemiş.
passat dedi: Eki Görüntüle 638597 Sinirimi bozdu bu tip ne ya Sürprizbozan: Orijinali Eki Görüntüle 638598 Genişletmek için tıkla... Recep Baltaş abime benzemiş, dalga geçmedim sadece benzemiş.
KIRMIZIELMA Centipat Katılım 7 Nisan 2020 Mesajlar 530 Çözümler 1 14 Ağustos 2020 #26 Trieetz dedi: Özür dilemenize gerek yok. Hain kelimesi çok ağırdır. Herkese demek doğru değil ironi içinde olsa dikkat edin olur mu hocam. Genişletmek için tıkla... Umarım sizde ironi yapıyorsunuz dur. Hiç olayı anlatamam çok yorgunum
Trieetz dedi: Özür dilemenize gerek yok. Hain kelimesi çok ağırdır. Herkese demek doğru değil ironi içinde olsa dikkat edin olur mu hocam. Genişletmek için tıkla... Umarım sizde ironi yapıyorsunuz dur. Hiç olayı anlatamam çok yorgunum
kt2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ocak 2019 Mesajlar 2.472 Makaleler 2 Çözümler 40 14 Ağustos 2020 #27 acv dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Efsaneler efsanesi be. Gece gece ayrı bir güzel oluyor izlemesi. Bu da benden: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
acv dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Efsaneler efsanesi be. Gece gece ayrı bir güzel oluyor izlemesi. Bu da benden: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
S Silinen üye 106715 Ziyaretçi 14 Ağustos 2020 #28 Sanch dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Animeden nefret ettim. Gözlere bak, sözlere bak. Berbat.
Sanch dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Animeden nefret ettim. Gözlere bak, sözlere bak. Berbat.
Sanch Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Temmuz 2019 Mesajlar 1.576 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2020 #29 Silinen üye dedi: Anime'den nefret ettim. Gözlere bak, sözlere bak. Berbat. Genişletmek için tıkla... Ben de pek sevmem, ama nefret değil.
Silinen üye dedi: Anime'den nefret ettim. Gözlere bak, sözlere bak. Berbat. Genişletmek için tıkla... Ben de pek sevmem, ama nefret değil.
Kırmızı Sakallı Karınca Kilopat Katılım 24 Eylül 2019 Mesajlar 708 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Antalya 14 Ağustos 2020 #30 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et