Gümrükte açılmış PS5 alınır mı?

azucar22

Hectopat
Daha fazla  
Bu ürünler ithalatçı garantili oluyor o yüzden açılmamış ürün yolluyorlar. Arada kutusu açık oluyor ama o da kontrol amaçlı açıyorlar diye tahmin ediyorum. Ben de aldım bugün gelecek inşallah. Deneyimleyip yazabilirim isterseniz.

Satın aldım ben de. Ama saçma bir şekilde Hepsiburada çoklu kredi kartı seçeneğinde aldığım hata yüzünden ilk ödediğim para boşa düştü. 24 saat bekleyeceğim geri ödemelerini maalesef.

Hocam cihazınız elinize ulaştı mı? Benim satın aldığımın kutu üzerinde CFI-2015 yazıyor. Ancak eve gittiğimde açabilirim. Farklı kutu göndermiş olma ihtimalini göz önünde bulundurdum. Sizde durumlar nedir?

Son düzenleme:
Daha kargoya bile verilmedi bekliyorum. Normalde teslimat süresi dün yazıyordu lakin tarih ileri attı.

Ne yaptınız hocam?

Hocam dün aldım. Akşam kontrollerini sağladım gayet sıkıntısız. Kutuda ufak tefek deformeler vardı da olur o kadar. CFI-2015 olarak geldi. Kutu da cihaz da tutuyor. Herhangi bir sıkıntı yok. Cihaz sanırım İspanyolca konuşulan bir ülkeden geliyor İspanyolca açıldı. Zaten ilk açıldığında değişiyor. Kutu seri no ile cihaz tutuyor fakat girip kontrol etmedim. 1 defa çöktü kendi kendine PS5. büyük ihtimalle yeni açıldığı için. Oyun indirip oyun da oynadım. Ghost of thusushima. Oyun esnasında bir problem yoktu genel olarak gayet düzgün çalışıyor. Eğer psplus satın alacaksanız essantiali tavsiye etmem. 3 tane hoşuma gitmeyen oyun vardı. Mesela Stardew Valley. Üst pakete yükselttim. Birçok oyuna erişimim mevcut. Başka da henüz bir durum yok.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…