Gümrükte aylık sınır nedir?

leasterr

Centipat
Daha fazla  
Merhaba iyi sosyaller:) arkadaşlar Çin'den 2 tane saat sipariş edeceğim, bir yerden duymuştum 1'den fazla saat sipariş verirsek ticari sayılıp gümrükte kalıyormuş, benim saatim SIM kartlı değil ama Bluetooth'lu gümrükte kalma ihtimalleri var mı?

Merhaba iyi sosyaller:) arkadaşlar Çin'den 2 tane saat sipariş edeceğim, bir yerden duymuştum 1'den fazla saat sipariş verirsek ticari sayılıp gümrükte kalıyormuş, benim saatim SIM kartlı değil ama Bluetooth'lu gümrükte kalma ihtimalleri var mı?
Kalmaz hocam. Eğer sen bir ürünü aynı anda çok fazla spariş verirsen kalır.
Kişisel tüketim ürünleri sınırı genelde 1-3 oluyor. Cep telefonu bilgisayar ve akıllı saatler. 48 saat içerisinde yaparsan ayrı sparişlerini hiç kalmaz.
Bilgisayar bileşeni için de bu geçerlidir. Gisyi değil.

Kalmaz hocam. Eğer sen bir ürünü aynı anda çok fazla spariş verirsen kalır.
Kişisel tüketim ürünleri sınırı genelde 1-3 oluyor. Cep telefonu bilgisayar ve akıllı saatler. 48 saat içerisinde yaparsan ayrı sparişlerini hiç kalmaz.
Bilgisayar bileşeni için de bu geçerlidir. Gisyi değil.
48 saat dediğinizi anlamadım

İki tane ticari sayılmıyor ama dikkat çeker. Vergisini alırlar sizden. Bir de Satleri özellikle dikkatli incelerler, marka / model "düşük faturalanadırma, hediye gibi gönderimleri yemezler. Bir kaç defa Posta merkezinden paket alırken Faturasız, sahte faturalı Rolex yakaladıklarını görmüştüm.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı