Merhaba iyi sosyaller arkadaşlar Çin'den 2 tane saat sipariş edeceğim, bir yerden duymuştum 1'den fazla saat sipariş verirsek ticari sayılıp gümrükte kalıyormuş, benim saatim SIM kartlı değil ama Bluetooth'lu gümrükte kalma ihtimalleri var mı?
 arkadaşlar Çin'den 2 tane saat sipariş edeceğim, bir yerden duymuştum 1'den fazla saat sipariş verirsek ticari sayılıp gümrükte kalıyormuş, benim saatim SIM kartlı değil ama Bluetooth'lu gümrükte kalma ihtimalleri var mı?

Kalmaz hocam. Eğer sen bir ürünü aynı anda çok fazla spariş verirsen kalır.Merhaba iyi sosyallerarkadaşlar Çin'den 2 tane saat sipariş edeceğim, bir yerden duymuştum 1'den fazla saat sipariş verirsek ticari sayılıp gümrükte kalıyormuş, benim saatim SIM kartlı değil ama Bluetooth'lu gümrükte kalma ihtimalleri var mı?
48 saat dediğinizi anlamadımKalmaz hocam. Eğer sen bir ürünü aynı anda çok fazla spariş verirsen kalır.
Kişisel tüketim ürünleri sınırı genelde 1-3 oluyor. Cep telefonu bilgisayar ve akıllı saatler. 48 saat içerisinde yaparsan ayrı sparişlerini hiç kalmaz.
Bilgisayar bileşeni için de bu geçerlidir. Gisyi değil.
2 gün ara ile yapmanız iyi olur.48 saat dediğinizi anlamadım
tamamdır teşekkür ederim, gümrükte ayda en fazla 5 kere ürün geçebilme diye birşey varmı?2 gün ara ile yapmanız iyi olur.
Merhaba iyi sosyallerarkadaşlar Çin'den 2 tane saat sipariş edeceğim, bir yerden duymuştum 1'den fazla saat sipariş verirsek ticari sayılıp gümrükte kalıyormuş, benim saatim SIM kartlı değil ama Bluetooth'lu gümrükte kalma ihtimalleri var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.