ArdaT Hectopat Katılım 27 Mart 2021 Mesajlar 40 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazartesi 20:22 #1 Geçen gün konu açmıştım kargom gelmediği için. Ürün ülkeye girmiş ama şehrimin gümrüğünde takılmış. Param yandı mı geri alma şansım yok mu?
Geçen gün konu açmıştım kargom gelmediği için. Ürün ülkeye girmiş ama şehrimin gümrüğünde takılmış. Param yandı mı geri alma şansım yok mu?
Mantar09 Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 6.157 Makaleler 3 Çözümler 21 Pazartesi 20:28 #2 ArdaT dedi: Geçen gün konu açmıştım kargom gelmediği için. Ürün ülkeye girmiş ama şehrimin gümrüğünde takılmış. Param yandı mı geri alma şansım yok mu? Genişletmek için tıkla... Ürünü iade etmeyi denedin mi iade alınıyordu diye biliyorum tabii her yerde aynı olmayabilir.
ArdaT dedi: Geçen gün konu açmıştım kargom gelmediği için. Ürün ülkeye girmiş ama şehrimin gümrüğünde takılmış. Param yandı mı geri alma şansım yok mu? Genişletmek için tıkla... Ürünü iade etmeyi denedin mi iade alınıyordu diye biliyorum tabii her yerde aynı olmayabilir.
Eymen.sarall Hectopat Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 251 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran Kartı: MSI RTX 3060 TI Ventus 2X 8GB İşlemci (CPU): AMD Ryzen 5 5500 6 çekirdek Frekans: 3.6GHz Anakart: Gigabyte A520M K V2 DDR4, 5100 MHz mATX (Micro ATX) İşlemci Soğutucu: Rampage OCTAGON C50 Tip: 120mm kule tipi RAM: Model: Lexar Thor 16GB (2x8GB) Frekans: 3200MHz SSD: Patriot P320 512GB NVMe M.2 3000MB/s okuma - 2200MB/s yazma KASA+PSU: James Donkey Helix H800 (650W 80+ Bronze) Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Pazartesi 20:28 #3 Yanmaz olmaz oyle şey nasıl alinmir bir bilgim yok ama.
ArdaT Hectopat Katılım 27 Mart 2021 Mesajlar 40 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazartesi 20:56 #4 Mantar09 dedi: Ürünü iade etmeyi denedin mi iade alınıyordu diye biliyorum tabii her yerde aynı olmayabilir. Genişletmek için tıkla... İade dediğiniz gümrük Memurluğundan mı yoksa aldığım sitenin desteğine fln mı yazıcam. ArdaT dedi: İade dediğiniz gümrük Memurluğundan mı yoksa aldığım sitenin desteğine fln mı yazıcam Genişletmek için tıkla...
Mantar09 dedi: Ürünü iade etmeyi denedin mi iade alınıyordu diye biliyorum tabii her yerde aynı olmayabilir. Genişletmek için tıkla... İade dediğiniz gümrük Memurluğundan mı yoksa aldığım sitenin desteğine fln mı yazıcam. ArdaT dedi: İade dediğiniz gümrük Memurluğundan mı yoksa aldığım sitenin desteğine fln mı yazıcam Genişletmek için tıkla...