Gümrükten geçemeyen ürün PTT'ye verilir mi?

sevimsiz57

Hectopat
EBay'dan 340 dolar değerinde laptop sipariş etmiştim gümrük işlemleri tamamlanıp PTT verilmiş ürünün kg & bütün bilgileri gümrük işlemi tamamlandıktan sonra kargo takip sayfasında gözüküyor. 6 gündür elime ulaşmadığı için müşteri hizmetlerini aradım. Bana dediler Gaziantep posta dağıtım merkezine ulaşmış bende dedim gidip teslim alabilir miyim diye, evet dediler. Merkeze gittiğimde yarım 10-15 dk kargomu aradık bulamadık bir tane çalışana sordular. O da bu gümrükle ilgilenen personele yonlendirdiler. Gittiğimde adam bana 150 avro aştığı için gümrüğe takılmış müşavir ile anlaşmam falan gerekiyormuş. Peki toplam ne kadar tutar dedim 9 bin liraya yakın dedi fakat kafama bir sorun takıldı. Ürün gümrüğe takılsaydı PTT tarafından neden teslim alınırdı ve müşteri hizmetleri neden teslim alabilirsiniz dedi? Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Doğru demiş 150 Euro'yu geçince takılıyor. Anlaşma yapmanız çok pahalıya patlar. İade seçeneğiniz var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…