Miike Tyson
Hectopat
Japonya'dan gelirken figür getirmek istiyorum ama el koyarlar diye korkuyorum, internette herhangi bir ibare yok, bilgisi olan var mı?
Hocam benim de pek bilgim yok ama daha çok elektronik eşyalara el koyuyorlar sıkıntılı bir şey görürlerse. Figürlerden gümrükteki dayıların bir şey anlayacağını sanmıyorum ama siz de riske atmamak için sayıyı abartmayın bence![]()
Oooo... Hocam anlayabiliyorum fakat 30 tane de oralardan getirmek için fazla, kesin sıkıntı çıkarırlar o sayıya. Bence sağlamından 5-6 tane alıp gelseniz yeterli olmaz mı? Konudan alakasız ben de eylül ayına bilet aldım, seyahat planınız var mı? Varsa benimle paylaşmanızın bir sakıncası olur mu? 2 haftalık bir sürem olucak benim de, tokyoya aldım biletimi oradan başlayıp oradan dönüşümü yapacağım.Yani figür cennetine gidiyorum 2 kişiyiz 30 figür civarı alırım diye düşünüyorum valizlere bölüştürürüm ama yani bir tanesine bile el koysa en ucuzu 2200 TL falan figürlerin![]()
Oooo... Hocam anlayabiliyorum fakat 30 tane de oralardan getirmek için fazla, kesin sıkıntı çıkarırlar o sayıya. Bence sağlamından 5-6 tane alıp gelseniz yeterli olmaz mı? Konudan alakasız ben de eylül ayına bilet aldım, seyahat planınız var mı? Varsa benimle paylaşmanızın bir sakıncası olur mu? 2 haftalık bir sürem olacak benim de Tokyo'ya aldım biletimi oradan başlayıp oradan dönüşümü yapacağım.
Birkaç video izlemiştim yanlış hatırlamıyorsam Shibuya için öncesinden ayarlamak lazım vs diyorlardı, o zaman siz öyle değil mi diyorsunuz? İyi gezmeler hocam güzel bir plana benziyor.Bilemiyorum hocam artık ne yapacağımı 10 10 valizlere bölüştürürüm el bagajınada koyarım 1-2 tane gümrüktede sorun çıkarırlarsa yalvar yakar bir şeyler denerim artık.
Seyahat planı için ben biletleri geçen ayın 17'sinde aldım yarın 3 de uçağım her şeyden önce bence oteli ayırt ben son dakikaya bıraktım salak gibi bugün ayırttım üşendim önceden yapmaya, çoğu otelde yer yok yani ucuz ve yüksek puanlı olan her yer tutulmuş bir de önceden alınca hatrı sayılır şekilde ucuza geliyor bende 14 gün kalacağım 7 gün Tokyo 7 gün osaka ve kyoto aslında 14 gün Tokyo'da kalacaktık ama gitmişken oraları da bir görelim dedik tren fiyatları bayağı caydırıcı olmuştu da 12 bin TL'ye 2 kişi Tokyo osaka gidiş dönüş bulunca o şekilde gidelim dedik eğer kyotoya giderseniz orada geyik park ve maymun park var görülmesi gereken yerler diye düşünüyorum Tokyo'da disneyland ve Japon kültürüne dair tonla müze var ben bir tek samuray müzesine giderim herhalde Pokemon'lara ilgin varsa Pokemon ürünleri alabileceğin Pokemon Center'ler var bir de Pokemon tema park var luna park gibi ama her şey Pokemon onun dışında her şey doğaçlama hocam bende sokakları gezerim ilgimi çeken yerlere giderim falan gibi düşündüm benim gibi figürlere ilgin varsa akihabaraya gidebilirsin orada envayi çeşit figür dükkanı var Sega'nın mağazası bile mevcut yodobashi camera falan da akihabarada bu arada gitmişken kesinlikle shibuya sky a bir uğra derim 15 dolar falan girişi ama manzara cidden aşırı iyi bende kesinlikle gideceğim bir de shibuya demişken Tokyo driftin çekildiği cadde de orada bulunuyor![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.