lostposeidon Hectopat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2024 #1 Arkadaşlar merhaba. Almanya'dan akrabam gelecek karı koca olarak 2 adet PS4 2.el isteyeceğim. Biri kendime biri kuzenime. 2 kişi gelecekler ayrı bavullara kutusuz şekilde konulursa gümrükte herhangi bir problem yaşanır mı?
Arkadaşlar merhaba. Almanya'dan akrabam gelecek karı koca olarak 2 adet PS4 2.el isteyeceğim. Biri kendime biri kuzenime. 2 kişi gelecekler ayrı bavullara kutusuz şekilde konulursa gümrükte herhangi bir problem yaşanır mı?
Birisiokadar Hectopat Katılım 8 Mart 2021 Mesajlar 1.457 Çözümler 10 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2024 #2 Kişi başı 1 tane olacak şekilde sorun yaşayacaklarını sanmıyorum. Açıklama yapsalar zaten hediye diye birşey olacağını hiç sanmıyorum.
Kişi başı 1 tane olacak şekilde sorun yaşayacaklarını sanmıyorum. Açıklama yapsalar zaten hediye diye birşey olacağını hiç sanmıyorum.
lostposeidon Hectopat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2024 #3 Umarım olmaz hocam ikisi de kutusuz olacak zaten ayrı bavullara koymalarını da rica edeceğim.
Birisiokadar Hectopat Katılım 8 Mart 2021 Mesajlar 1.457 Çözümler 10 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2024 #4 Oohooo bu şekilde imkanı yok takılmaz. Ben kutulu sıfır gibisinden hayal etmiştim.
lostposeidon Hectopat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2024 #5 Anladım hocam bende böyle düşünüyordum ama emin olmak istedim yardımınız için teşekkürler bugün konuşup isteyeceğim.
Anladım hocam bende böyle düşünüyordum ama emin olmak istedim yardımınız için teşekkürler bugün konuşup isteyeceğim.