Top lanede oynuyorum. Gümüş 4, 0 lp'yim. Nasıl çıkabilirim buradan? İlk hedefim gümüş 3, sonrasında 2. Yani benim üst üste bir 7 belki 8 win almam lazım. Bunu nasıl yaparım?
Teşekkür ederim.
Tek başınıza taşıyabileceğiniz herolar oynamanız gerekiyor. Bu ligde takımdan bir şey beklemeyin genelde kaybedeceklerdir. Ya çok iyidir ya da çok kötüdür takım. Ortası yoktur.
Sevdiğin ve iyi oynayan bir arkadaşına orman oynattır, hem daha çok zevk alırsın hem de ikiniz taşıyabilirsiniz oyunu. Ben arkadaşımla bronz 1'den Gold 1'e öyle çıktım kısa sürede.
Top lanede oynuyorum. Gümüş 4, 0 Lp'yim. Nasıl çıkabilirim buradan? İlk hedefim gümüş 3, sonrasında 2. yani benim üst üste bir 7 belki 8 Win almam lazım. Bunu nasıl yaparım?
Teşekkür ederim.
Top lanede oynuyorum. Gümüş 4, 0 lp'yim. Nasıl çıkabilirim buradan? İlk hedefim gümüş 3, sonrasında 2. Yani benim üst üste bir 7 belki 8 win almam lazım. Bunu nasıl yaparım?
Teşekkür ederim.
Oyunda iyi olduğun sürece gümüşten çok kolay çıkarsın. 2 hafta boyunca günde sadece 3-4 oyun oynayarak gümüş 4'ten plat 2'ye çıktım. Tek başına taşıyabilecek bir karakter de almadım, Shen oynadım sadece.