Gümüş 4'ten nasıl çıkılır?

Maç başlarken herkesi sustur, eminim ki daha maçların daha ferah geçecek.

Bu oyunda takım her şeydir ama senin liginde buna dair bir şey yok. O yüzden fark yaratıp senin etrafında oynamalarını sağla.

Oynayacağın şampiyonlara geleyim.

Ben olsam sadece Aatrox oynarım Kaniçen alınca biraz öne geçmeniz yeterli darmaduman etmek için.

Ağır yara ile çok çabuk geri düşebilir.

Ben olsam sadece Aatrox oynarım Kaniçen alınca biraz öne geçmeniz yeterli darmaduman etmek için.
Aatrox tek başına taşıyabilecek bir karakter değil, kaldı ki güçlü bir karakter de değil. Artık en düşük elo oyuncuları bile ağır yara itemi almayı unutmuyor. Yıllardır Aatrox mainliyorum, başka karakterler varken lig atlamak için Aatrox oynamak mantıksız. Daha geçen İrelia aldım, karakteri beceremiyorum ama yine de düz vuruş ata ata karşımdakini kesebiliyorum. İrelia gibi karakterler oynanmalı lig atlanmak isteniyorsa.

Reflekslerin iyiyse adc oyna kite mekaniklerini geliştir. Skillshotların iyiyse mid oyna. Stratejik düşünebiliyorsan Jungle oyna çok fazla High elo maç izle. Mentalin iyi ve sakin biriysen top da devam et, solodan open şampiyonlar oyna; try vs. Bunların hepsinde en fazla sadece 2 şampiyon oynayarak yap, farma dikkat et, mape dikkat et, her zaman oyuna 1V9 mentaliyle gir.

Rankım D1 (hala düşmediyse) 1 aydır oynamıyorum

Ben gold plat elo geziyorum hala almayan avareler var. Bence bu çıkamıyorumlar yok takım kötüler biraz palavra. Ya ss vermiyorlar ya yanlış pozisyon alıyorlar ya da savaşılacak yeri bilmiyorlar. Karakterle alakası yok. Ben sadece geçen sezon j4 oynayarak çıktım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…