ömer1201 Picopat Katılım 19 Mayıs 2025 Mesajlar 191 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 23:29 #1 Biriktirdiğim para var gümüşe çevirmek istiyorum. Nerede satılır? Bilmiyorum. Kuyumcuda var mıdır?
prolongs Picopat Katılım 13 Nisan 2025 Mesajlar 196 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek MUHASEBE Dün 23:34 #2 ömer1201 dedi: Biriktirdiğim para var gümüşe çevirmek istiyorum. Nerede satılır? Bilmiyorum. Kuyumcuda var mıdır? Genişletmek için tıkla... Hocam kuyumcuda satılıyor ordan alabilirsiniz gümüşleri.
ömer1201 dedi: Biriktirdiğim para var gümüşe çevirmek istiyorum. Nerede satılır? Bilmiyorum. Kuyumcuda var mıdır? Genişletmek için tıkla... Hocam kuyumcuda satılıyor ordan alabilirsiniz gümüşleri.
ömer1201 Picopat Katılım 19 Mayıs 2025 Mesajlar 191 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 23:40 #3 prolongs dedi: Hocam kuyumcuda satılıyor oradan alabilirsiniz gümüşleri. Genişletmek için tıkla... Hocam peki satarken sıkıntı çıkar mı çok düşürür mü fiyatını kuyumcu? Son düzenleyen: Moderatör: Dün 23:45
prolongs dedi: Hocam kuyumcuda satılıyor oradan alabilirsiniz gümüşleri. Genişletmek için tıkla... Hocam peki satarken sıkıntı çıkar mı çok düşürür mü fiyatını kuyumcu?
prolongs Picopat Katılım 13 Nisan 2025 Mesajlar 196 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek MUHASEBE Dün 23:42 #4 ömer1201 dedi: Hocam peki satarken sıkıntı çıkar mı çok düşürür mü fiyatını kuyumcu? Genişletmek için tıkla... Hocam tanıdık yerden almaya bakın belki tanıdıksınızdır diye fiyatı düşürebilir.
ömer1201 dedi: Hocam peki satarken sıkıntı çıkar mı çok düşürür mü fiyatını kuyumcu? Genişletmek için tıkla... Hocam tanıdık yerden almaya bakın belki tanıdıksınızdır diye fiyatı düşürebilir.