wontagadra Kilopat Katılım 13 Nisan 2019 Mesajlar 329 Çözümler 2 17 Ocak 2023 #1 Güne geçtikçe forum kullanımı azalıyor. Yardımlaşmak için hangi araçlara yönleneceğiz bu gidişle? Ne düşünüyorsunuz?
Güne geçtikçe forum kullanımı azalıyor. Yardımlaşmak için hangi araçlara yönleneceğiz bu gidişle? Ne düşünüyorsunuz?
Mucize Kartal Hectopat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 4.734 Çözümler 27 17 Ocak 2023 #2 Hayır en iyisi biziz şu an azalıyor bile olsak rakiplerimizden üstünüz. Yeni kişiler geliyor ve merak etmeyin yaz tatili gelsin biraz daha kullanıcı artar. Ben de dahil çok giremiyorum ama her fırsatta giriyorum.
Hayır en iyisi biziz şu an azalıyor bile olsak rakiplerimizden üstünüz. Yeni kişiler geliyor ve merak etmeyin yaz tatili gelsin biraz daha kullanıcı artar. Ben de dahil çok giremiyorum ama her fırsatta giriyorum.
3 393654 Kilopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 7.084 Makaleler 1 Çözümler 37 17 Ocak 2023 #3 Azalsın ne güzel. Veletler basmaz artık. Gerçekten katkısı olanlar/olabilecekler forumdan kolay kolay kopmaz zaten.
Azalsın ne güzel. Veletler basmaz artık. Gerçekten katkısı olanlar/olabilecekler forumdan kolay kolay kopmaz zaten.
1 195353 Kilopat Katılım 1 Ocak 2018 Mesajlar 1.632 Çözümler 3 17 Ocak 2023 #4 Forumdonanımhaberde de eski zamanların yardımlaşması yok. insan değişiyor değiştikçe herşeye bakışı değişiyor.
Forumdonanımhaberde de eski zamanların yardımlaşması yok. insan değişiyor değiştikçe herşeye bakışı değişiyor.