Gün geçtikçe GPU'ya yapılabilen OC artıyor

Makaleler
9
Yer
Antalya
Bilgisayarı formatlamadan önce MSI Afterburner ile Memory Clock'u en fazla 1170 yapabiliyorum. Formatladım, bu sayı 1500 oldu. Şimdi ise 1755 oldu.

Bir gariplik var çünkü GPU Tweak III programında ise en fazla 3050 MHz yapabiliyorum. Donanımda bir alakası var gibi geldi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Slider'ların ne kadar yüksek değer vereceğini program sınırlar. (Afterburner biraz daha kısıtlayıcı olabilir) Önemli olan o değerlerde stabilite testi yapınca çökme yaşamamanız.

Edit: Formatlayınca 1500 olması da Afterburner ayarlarının fabrika ayarlarına dönmesi veya yeni sürücülerden dolayı daha yüksek değerlere izin vermesi sebebiyle olabilir

Yeni ayarlarla en az 1 saat yük altına soktuğunuzda herhangi bir problem oluyor mu?

Hocam 1400 MHz ve üstünü yapınca ilk önce stabil çalışıyor sonra kendiliğinden ekrana bir şeyler oluyor sonra bende yeniden başlatıyorum eski ayarlarına geri dönüyor şu an 1350 MHz kullanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…