Gün içerisinde 5-6 kere internet kopuyor

LazVeGazlı

Decapat
Daha fazla  
Türk Telekom kullanıyorum ilk defa yaşadım gün içerisinde internetim 5-6 veya 7-8 kere koptu DSL ve internet ışığı yanmıyor 5dk sonra internet düzeliyor düzelmeden önce internet ışığı kırmızı yanıyor sonra maviye dönüyor aradım ve ekip gelceğini söylediler sizce benden kaynaklı bilgisayardan virüs bulaşmış mıdır? Bilgisayarı taradıgımda bir şey çıkmıyor. Bu durum bugün bayağı korkuttu beni ilk defa bilgisayar aldıgım için tedirgin oldum sizce neden böyle oluyor ve ekipler düzeltebilir mi?

Modemi uzun süredir kullanıyorsan eğer adaptörü zayıflamış olabilir yeni adaptör takmayı dene.

Hemen anlatayım kardeşim. Altyapın maksimum 50 megabit destekliyor. Sizin internetinizde 50'nin üstü MB olduğu zaman internetiniz patlıyor. Altyapıdan kaynaklı megabitininizi düşürmeniz gerekiyor.

Modemi uzun süredir kullanıyorsan eğer adaptörü zayıflamış olabilir yeni adaptör takmayı dene.

Hocam modem 1 aydır bende yeni geçtim zaten bu pakete.

Hemen anlatayım kardeşim. Altyapın maksimum 50 megabit destekliyor. Sizin internetinizde 50'nin üstü MB olduğu zaman internetiniz patlıyor. Altyapıdan kaynaklı megabitininizi düşürmeniz gerekiyor.

Benim elimde olan bir şey mi hocam 1 aydır kullanıyorum bu paketi ilk defa oldu.

Modem arayüzünden hat değerlerini paylaşabilir misin diğer adıyla xDSL istatistikleri.

Örnek fotoğraf bıraktım.

Gelen ekip çözebilir tedirgin olmanıza gerek yok.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2.png
    14,6 KB · Görüntüleme: 60
Modem arayüzünden hat değerlerini paylaşabilir misin diğer adıyla xDSL istatistikleri.

Örnek fotoğraf bıraktım.

Gelen ekip çözebilir tedirgin olmanıza gerek yok.

Hocam bunumu istemiştiniz acaba.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2023-01-16 101705.png
    66,4 KB · Görüntüleme: 53
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…