Prof.Müdür Hectopat Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 70 Yer SAKARYA Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2021 #11 Gününü saatlere bölerek planlamak bana hep saçma geldi. Sizin hayatınızda ne gibi faydası oluyor?
eyre Kilopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 5.179 Makaleler 2 Çözümler 41 1 Mayıs 2021 #12 Prof.Müdür dedi: Gününü saatlere bölerek planlamak bana hep saçma geldi. Sizin hayatınızda ne gibi faydası oluyor? Genişletmek için tıkla... Vallahi bana da çok saçma ve sıkıcı geliyor gün planını yapıp ona uyarak yaşamak.
Prof.Müdür dedi: Gününü saatlere bölerek planlamak bana hep saçma geldi. Sizin hayatınızda ne gibi faydası oluyor? Genişletmek için tıkla... Vallahi bana da çok saçma ve sıkıcı geliyor gün planını yapıp ona uyarak yaşamak.
Y yYusuffs Hectopat Katılım 24 Şubat 2021 Mesajlar 1.059 Çözümler 2 1 Mayıs 2021 #13 Prof.Müdür dedi: Gününü saatlere bölerek planlamak bana hep saçma geldi. Sizin hayatınızda ne gibi faydası oluyor? Genişletmek için tıkla... Zamanı daha iyi kullanmayı sağlıyor.
Prof.Müdür dedi: Gününü saatlere bölerek planlamak bana hep saçma geldi. Sizin hayatınızda ne gibi faydası oluyor? Genişletmek için tıkla... Zamanı daha iyi kullanmayı sağlıyor.