Akifz Femtopat Katılım 2 Eylül 2024 Mesajlar 84 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2024 #1 Merhaba geçtiiğimiz günlerde Redmi Note 13 alacaktım sepete ekledim tam alacağım vakit ürün tükendi alamadım. Şu anda 9499 TL'ye ne alabilirim beni 1-2 sene idare edecek?
Merhaba geçtiiğimiz günlerde Redmi Note 13 alacaktım sepete ekledim tam alacağım vakit ürün tükendi alamadım. Şu anda 9499 TL'ye ne alabilirim beni 1-2 sene idare edecek?
K kivo0144 Decapat Katılım 19 Şubat 2023 Mesajlar 268 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2024 #2 Tecno spark 10pro 256 şuan Aktif kullanıyorum ve hiçbir sorun yaşamadım ayni anda 2oyun falab açtım gayet iyi
Tecno spark 10pro 256 şuan Aktif kullanıyorum ve hiçbir sorun yaşamadım ayni anda 2oyun falab açtım gayet iyi
Akifz Femtopat Katılım 2 Eylül 2024 Mesajlar 84 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2024 #3 kivo0144 dedi: Tecno spark 10pro 256 şuan Aktif kullanıyorum ve hiçbir sorun yaşamadım ayni anda 2oyun falab açtım gayet iyi Genişletmek için tıkla... ekranı ve işlemcisi eski aynı fiyata amoled ekran ve daha iyi işlemci olanlar var
kivo0144 dedi: Tecno spark 10pro 256 şuan Aktif kullanıyorum ve hiçbir sorun yaşamadım ayni anda 2oyun falab açtım gayet iyi Genişletmek için tıkla... ekranı ve işlemcisi eski aynı fiyata amoled ekran ve daha iyi işlemci olanlar var
pancake Hectopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 723 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2024 #4 Bilindik marka olarak Xiaomi Poco X3 var fakat bütçenizi biraz daha arttırıp almak istediğiniz Note 13'ü almak en mantıklısı gözüküyor.
Bilindik marka olarak Xiaomi Poco X3 var fakat bütçenizi biraz daha arttırıp almak istediğiniz Note 13'ü almak en mantıklısı gözüküyor.
Akifz Femtopat Katılım 2 Eylül 2024 Mesajlar 84 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2024 #5 pancake dedi: Bilindik marka olarak Xiaomi Poco X3 var fakat bütçenizi biraz daha arttırıp almak istediğiniz Note 13'ü almak en mantıklısı gözüküyor. Genişletmek için tıkla... vergi indirimi 9499 tl geçmemesi lazım yoksa zaten üstüne verip alırım ama fiyat sınırı var pancake dedi: Bilindik marka olarak Xiaomi Poco X3 var fakat bütçenizi biraz daha arttırıp almak istediğiniz Note 13'ü almak en mantıklısı gözüküyor. Genişletmek için tıkla... poco x3 4 yıllık telefon 3 ay sonra 5 yıllık olcak çok eski
pancake dedi: Bilindik marka olarak Xiaomi Poco X3 var fakat bütçenizi biraz daha arttırıp almak istediğiniz Note 13'ü almak en mantıklısı gözüküyor. Genişletmek için tıkla... vergi indirimi 9499 tl geçmemesi lazım yoksa zaten üstüne verip alırım ama fiyat sınırı var pancake dedi: Bilindik marka olarak Xiaomi Poco X3 var fakat bütçenizi biraz daha arttırıp almak istediğiniz Note 13'ü almak en mantıklısı gözüküyor. Genişletmek için tıkla... poco x3 4 yıllık telefon 3 ay sonra 5 yıllık olcak çok eski
K kivo0144 Decapat Katılım 19 Şubat 2023 Mesajlar 268 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2024 #6 Tecno sprak10 pro hala güncelleme alıyor bugün bile geldi
Akifz Femtopat Katılım 2 Eylül 2024 Mesajlar 84 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2024 #7 kivo0144 dedi: Tecno sprak10 pro hala güncelleme alıyor bugün bile geldi Genişletmek için tıkla... güncelleme gelebilir ama ekranı ıps lcd en kötü panel işlemcisi g88 aynı fiyata g99 var ve amoled ekranlı o yüzden şuan onu almam saçma olur
kivo0144 dedi: Tecno sprak10 pro hala güncelleme alıyor bugün bile geldi Genişletmek için tıkla... güncelleme gelebilir ama ekranı ıps lcd en kötü panel işlemcisi g88 aynı fiyata g99 var ve amoled ekranlı o yüzden şuan onu almam saçma olur
pancake Hectopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 723 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2024 #8 Akifz dedi: vergi indirimi 9499 tl geçmemesi lazım yoksa zaten üstüne verip alırım ama fiyat sınırı var poco x3 4 yıllık telefon 3 ay sonra 5 yıllık olcak çok eski Genişletmek için tıkla... O zaman indirime girmesini bekleyeceksiniz başka şansınız yok. Bu fiyat bandında pek cihaz kalmadı artık. Şuan için; Infinix Note 30, Tecno Camon 20 ve Poco X3 var.
Akifz dedi: vergi indirimi 9499 tl geçmemesi lazım yoksa zaten üstüne verip alırım ama fiyat sınırı var poco x3 4 yıllık telefon 3 ay sonra 5 yıllık olcak çok eski Genişletmek için tıkla... O zaman indirime girmesini bekleyeceksiniz başka şansınız yok. Bu fiyat bandında pek cihaz kalmadı artık. Şuan için; Infinix Note 30, Tecno Camon 20 ve Poco X3 var.
829973 Picopat Katılım 27 Ağustos 2024 Mesajlar 459 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2024 #9 A15 6/128 GB bulabilirseniz ise a25.
Akifz Femtopat Katılım 2 Eylül 2024 Mesajlar 84 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2024 #10 pancake dedi: O zaman indirime girmesini bekleyeceksiniz başka şansınız yok. Bu fiyat bandında pek cihaz kalmadı artık. Şuan için; Infinix Note 30, Tecno Camon 20 ve Poco X3 var. Genişletmek için tıkla... indirime girmesini bekliyorum ama biandan fiyatlar artıyor türkiyedeyiz bende kararsız kaldım napsam diye
pancake dedi: O zaman indirime girmesini bekleyeceksiniz başka şansınız yok. Bu fiyat bandında pek cihaz kalmadı artık. Şuan için; Infinix Note 30, Tecno Camon 20 ve Poco X3 var. Genişletmek için tıkla... indirime girmesini bekliyorum ama biandan fiyatlar artıyor türkiyedeyiz bende kararsız kaldım napsam diye