Güncel 9499 TL'ye alınabilecek en iyi vergisiz telefon nedir?

Akifz

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba geçtiiğimiz günlerde Redmi Note 13 alacaktım sepete ekledim tam alacağım vakit ürün tükendi alamadım. Şu anda 9499 TL'ye ne alabilirim beni 1-2 sene idare edecek?

Tecno spark 10pro 256 şuan Aktif kullanıyorum ve hiçbir sorun yaşamadım ayni anda 2oyun falab açtım gayet iyi

Tecno spark 10pro 256 şuan Aktif kullanıyorum ve hiçbir sorun yaşamadım ayni anda 2oyun falab açtım gayet iyi
ekranı ve işlemcisi eski aynı fiyata amoled ekran ve daha iyi işlemci olanlar var

Bilindik marka olarak Xiaomi Poco X3 var fakat bütçenizi biraz daha arttırıp almak istediğiniz Note 13'ü almak en mantıklısı gözüküyor.

Bilindik marka olarak Xiaomi Poco X3 var fakat bütçenizi biraz daha arttırıp almak istediğiniz Note 13'ü almak en mantıklısı gözüküyor.
vergi indirimi 9499 tl geçmemesi lazım yoksa zaten üstüne verip alırım ama fiyat sınırı var

poco x3 4 yıllık telefon 3 ay sonra 5 yıllık olcak çok eski

Tecno sprak10 pro hala güncelleme alıyor bugün bile geldi

Tecno sprak10 pro hala güncelleme alıyor bugün bile geldi
güncelleme gelebilir ama ekranı ıps lcd en kötü panel işlemcisi g88 aynı fiyata g99 var ve amoled ekranlı o yüzden şuan onu almam saçma olur

vergi indirimi 9499 tl geçmemesi lazım yoksa zaten üstüne verip alırım ama fiyat sınırı var

poco x3 4 yıllık telefon 3 ay sonra 5 yıllık olcak çok eski
O zaman indirime girmesini bekleyeceksiniz başka şansınız yok. Bu fiyat bandında pek cihaz kalmadı artık.

Şuan için; Infinix Note 30, Tecno Camon 20 ve Poco X3 var.

A15 6/128 GB bulabilirseniz ise a25.

O zaman indirime girmesini bekleyeceksiniz başka şansınız yok. Bu fiyat bandında pek cihaz kalmadı artık.

Şuan için; Infinix Note 30, Tecno Camon 20 ve Poco X3 var.
indirime girmesini bekliyorum ama biandan fiyatlar artıyor türkiyedeyiz bende kararsız kaldım napsam diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…