Güncel 9499 TL'ye alınabilecek en iyi vergisiz telefon nedir?

indirime girmesini bekliyorum ama biandan fiyatlar artıyor türkiyedeyiz bende kararsız kaldım napsam diye
İşte o sıkıntısı var yarın ne olacağı belli değil ama en mantıklı tercih kesinlikle Note 13.

İndirime girmesini bekliyorum ama biandan fiyatlar artıyor türkiyedeyiz bende kararsız kaldım ne yapsam diye.

A15 ya da A25 bakın bence 4 sene güncelleme 5 senede güvenlik güncellemesi destekliyor.

A15 ya da A25 bakın bence 4 sene güncelleme 5 senede güvenlik güncellemesi destekliyor.
a25 zaten 9499 olsa direk alırım a15 almak istemiyorum kronik diyen çok samsungun giriş seviyesi telefonu ama fiyatlar düşmesse başke çare kalmıcak

A25 zaten 9499 olsa direk alırım A15 almak istemiyorum kronik diyen çok Samsung'un giriş seviyesi telefonu ama fiyatlar düşmezse başke çare kalmayacak.

A15 gayet iyi ben hiç kronik bir problem duymadım A15 5G olabilir mi sizin dediğiniz ekranı çok göz yoruyormuş.

İşte o sıkıntısı var yarın ne olacağı belli değil ama en mantıklı tercih kesinlikle Note 13.
Zaten kafamı duvarlara vuruyorum 9499 düşmüştü kaçırdım note 13 şimdi bekliyoruzki fiyatı düşsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…