hinelsaaa Decapat Katılım 9 Mart 2023 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2023 #1 Merhaba, Assassin's Creed Valhalla güncel Türkçe yama var mı? Oyunu ona göre alacağımda.
Rohz Decapat Katılım 31 Mart 2023 Mesajlar 315 Çözümler 2 29 Temmuz 2023 #2 hinelsaaa dedi: Merhaba, Assassin's Creed Valhalla güncel Türkçe yama var mı? Oyunu ona göre alacağımda. Genişletmek için tıkla... Makine çevirisi adlı Discord sunucusunda var hocam.
hinelsaaa dedi: Merhaba, Assassin's Creed Valhalla güncel Türkçe yama var mı? Oyunu ona göre alacağımda. Genişletmek için tıkla... Makine çevirisi adlı Discord sunucusunda var hocam.
hinelsaaa Decapat Katılım 9 Mart 2023 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2023 #3 Rohz dedi: Makine çevirisi adlı Discord sunucusunda var hocam. Genişletmek için tıkla... Rica etsem link atar mısınız? Bulamadım da ben.
Rohz dedi: Makine çevirisi adlı Discord sunucusunda var hocam. Genişletmek için tıkla... Rica etsem link atar mısınız? Bulamadım da ben.
Rohz Decapat Katılım 31 Mart 2023 Mesajlar 315 Çözümler 2 29 Temmuz 2023 #4 hinelsaaa dedi: Rica etsem link atar mısınız? Bulamadım da ben. Genişletmek için tıkla... Hocam yasak değilse atayım yasak mı tam bilmiyorum da veya ekleyin beni Rohzera olarak.
hinelsaaa dedi: Rica etsem link atar mısınız? Bulamadım da ben. Genişletmek için tıkla... Hocam yasak değilse atayım yasak mı tam bilmiyorum da veya ekleyin beni Rohzera olarak.