Güncel Bimcell Paketleri

Alt yapı Avea tarafından sağlanıyor.
Avea, Türk Telekom tarafından tamamı satın alındı. Türkiyenin en büyük internet sağlayıcısı olduğunu varsayarsak, eski Avea ile karşılaştırma yapmayalım yani.

Gayet güzelmiş. Öğrencilerin istediği gibi zaten sms kullanmıyoruz. Boşuna para veriyoruz. Sms i kaldırıp paketleri biraz daha ucuz yapsınlar diyen bir kesim vardı. Onlara hitap ediyor sanırım.

Evet, bu bildiğimiz BİM'miş.
Kullanan arkadaşlar, lütfen bilgi?

Bu aralar Turkcell'e pek bi sinirliyim... (Geçen sene bi cihaz aldık diye; 500 DK konuşma 2 GB internet için her ay en az 250 TL fatura ödetiyor kerata )

15 TL'lik paketteki 1 GB İnternet hangi öğrenci için yeterli olur merak ediyorum. 1 GB İnternet yetersiz öğrenciler için. Ek olarak fiyatları o kadar da iyi değil. Mesela Vodafone HY 500 DK, HY 5000 SMS ve 3 GB İnternet paketli sistem 28 TL. Öğrenci için Avea(Türk Telekom) seçimi daha mantıklı.

Yorumun mantıksız olmuş, 3 GB olduğunda ne değişicek ??
Teknoseyir'den Levent Pekcan gibi kullanmak daha mantıklı yani nasıl anlatayım.
Download, video izleme veya uygulama indirmek ve güncellemek için wifi'ı kullanıcaksın.
Internet paketin 5 GB bile olsa, youtube'da birkaç video izlemeyi dene veya uygulama indirmeyi dene o paket sana yetmeyecektir.

Cepteki interneti Levent abi gibi kullanmak gerekiyor. Whatsapp, skype, internette dolaşma gibi şeyler için.

Birde 4.5g geldi, internet okadar hızlandıki. Malum youtube uygulaması, internet hızına göre videoyu sana gösteriyor. Hızlı bir baz istayonuna bağlandıgını düşün, video 1080p başladı, paketin bittiginde anlarsın

Son düzenleme:
Bence Türk Telekom(Avea) artık Vodafone'den iyi çekiyor. Halam Vodafone ben Turkcell halamın hızı 4G ile 2 Mbps geçemiyor ben yer yer 40 - 45 Mbps giriyorum en düşük 28 Mbps gördüm. Türk Telekom kullanan arkadaşın telefondan da test ettik yine Vodafone geçti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…