Güncel borç + olarak gözüküyor

Kuffu

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, az önce kart borcumu ödedim ve + borcumun olduğunu gördüm sanırım fazla yatırmışım. Forumlarda okuduğum da taksitli bir alışveriş yaparsam direkt oradan düşeceği yazıyor. Ancak benim herhangi bir bekleyen taksitim yok onun yerine misal internetten kredi kartını kullanarak 30 liralık alışveriş yaptığım zaman 1300 liradan değil de 110 liradan düşüp +80 lira borcum mu olacak doğru mu anladım. Yardımcı olur musunuz?

Dosya Ekleri

• resim_2021-07-06_005936.png
    529,2 KB · Görüntüleme: 1.853
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam büyük ihtimalle verdiğiniz bir siparisi iptal etmişsiniz ya da para iadesi bu.

Hocam büyük ihtimalle verdiğiniz bir siparisi iptal etmişsiniz ya da para iadesi bu.

İptal falan etmedim bir şeyi ama sanırım az önce fazladan 110 lira attım şu an borç öde deyip 1 lira bile ödeyince orasıda 1 lira artıyor direk.

Sıkıntı yok o zaman. Para yine sizde.

Evet para bende ama anlamadığım şey o nasıl düşecek insanlar taksitli bir alışverişin varsa oradan düşer demişler ama benim benim taksitli bir alışverişim yok onun yerine internetten kredi kartı ile alışveriş yaptığımda oradan mı düşecek acaba bunu merak ediyorum ondan sormak istedim.

Borç olmadan ödeme yapabiliyor musunuz? Ben denemiştim sanki olmuyordu.

Aynen orası kesin.

Yapılıyor evet bende yeni fark ettim fazladan ödediğin + limit olarak geliyor.

@Vesselam13
Yapılıyor hocam. Kredi kartı limitimin yetmediği ürünleri fazla para yatırıp alıyorum.
Hocam tam olarak nasıl yapılıyor tam da ihtiyacım olan şey. Vay be soruya çözüm ararken yeni bir şey öğreneceğiz.
Hocam kredi kartı ile alışveriş yaptığınızda düşecek o mesela 50 tl ye bir şey aldınız +60 olur o ya da 150 tl lik bir şey aldınız bu sefer 40 tl borçlanırsınız.

@Vesselam13
Borç ödemeye tıklayıp para yatırıyorsunuz. Borcunuz yoksa kullanılabilir limit artıyor ve bu limit kadar alışveriş yapabiliyorsunuz.
Örnek vermek gerekirse arkadaşın limiti 1300 lira ve normalde 1301 liralık bir ürün alamaz ama fazla para yatırdığı için artık kullanılabilir limit 1301 lira oldu ve 1301 liralık bir ürünü alabilir.

Tamamdır çok teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…