Güncel borcun + olması

dr.burakayik

Hectopat
Merhabalar. Attığım resimde güncel borcum +233 görünüyor. Burdaki + ne anlama geliyor?

@56153.
Eger yardımcı olursanız çok sevinirim. Özellikle + olan değerin ne olduğuyla beraber bu resimde kullanılabilir limitin 858 olması ile bu + işaretinin nasıl bir bağlantısı var.
Şöyle ki ödemem gereken deger 0 olmasına rağmen kart borcu öde deyip herhangi bir miktar ödediğim zaman + değeri de artıyor. Ve önümüzdeki aylarda bekleyen taksitlerim var. Doğru anladıysam eğer şöyle ki benim şu anda icerde +233 TL param var ve bir sonraki ayki 'bekleyen taksit' bu 233 TL'den düşecek.
Misal bekleyen taksiti 33 TL ise taksit ödeme tarihi geldiği zaman ben herhangi bir ödeme yapmayacağım ve otomatik olarak +233 TL'den düşecek ve orası +200 olacak doğru muyum? Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleme:
Yani benim şu an icerde 233TL param var ve ben hiçbir ödeme yapmadan bir sonraki taksitim otomatik olarak bu 233TL'den mi düşecek?
Evet. Bir sonraki taksitinin günü gelmeden ödemişsin gibi düşün. Kredi kartına borç için ödediğin para, + olarak geçiyor. Taksitin günü gelince de otomatik ödüyor.

Son düzenleme:
Evet. Bir sonraki taksitinin günü gelmeden ödemişsin gibi düşün. Kredi kartına borç için ödediğin para + olarak geçiyor. Taksitin günü gelince de otomatik ödüyor.

Kartına borcundan fazla para ödediğin için borcun silinmiş fazlası da sonraya saklanmış gibi düşünebilirsin.

Evet
Tamamdır hocam çok teşekkür ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…