Güncel en iyi oyuncu klavyesi nedir?

Muratcan0772

Centipat
Daha fazla  
Alacağım için sormuyorum sadece meraktan. Oyuncu klavyelerinde bence en önemli unsur gecikmesidir. Tabii ki diğer etkenler de var ancak en önemlisi gecikme diye biliyorum. Bu kritere göre en iyi nedir?

Alacağım için sormuyorum sadece meraktan. Oyuncu klavyelerinde bence en önemli unsur gecikmesidir. Tabii ki diğer etkenler de var ancak en önemlisi gecikme diye biliyorum. Bu kritere göre en iyi nedir?
Wooting 60HE.

Eline en güzel gelendir.

Kişiden kişiye değişir dostum en önemlisi ergonomik olması kimisi NumLock olmayan klavye sever kimisi pedli klavye sever fakat bana sorarsan marka olarak Razer ve SteelSeries kapışır.

GamePower Starscream RGB Turuncu Switch Optik Mekanik Gaming Oyuncu Klavye, ama bu 2022.
Hiç güleceğim yoktu. Wooting 60HE dünyanın en iyi klavyesi olarak geçer ve güncel fiyatı 170$'ın üstünde. Araştırın azıcık.

Wooting 60HE diye YouTube ve bir çok kaynağa yazar mısınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…