Güncel Gaming laptoplar ne zaman gelir?

Makaleler
2
Daha fazla  
Meslek
öğrenci
Lenovo, ASUS, Dell, Acer, MSI gibi markalardan bazıları bu sene çıkartacakları cihazları tanıttı ancak güzel ülkeme ne zaman gelir? Bir de karne indirimi adı altında fiyatlarda indirim olur mu? Olursa yeni cihazları beklemek mi lazım yoksa geçen seneki laptoplar alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence bahsettiğiniz laptoplar şu an gelmeyebilir çünkü şu an piyasada bir dalgalanma mevcut bu yüzden de fiyatlar belirlenemez gibi görünüyor. Bence bir bekle derim yazın ortalarına doğru bende laptop almayı düşünüyorum hem de karne indirimi vs. olabilir.

Lenovo, ASUS, Dell, Acer, MSI gibi markalardan bazıları bu sene çıkartacakları cihazları tanıttı ancak güzel ülkeme ne zaman gelir? Bir de karne indirimi adı altında fiyatlarda indirim olur mu? Olursa yeni cihazları beklemek mi lazım yoksa geçen seneki laptoplar alınır mı?

Temmuz ayını öngörüyorum ben, arkadaşın dediği gibi dalgalanma var ve bazı modeller getirilecek ülkelerde stok tükettiği için biraz beklemek lazım. Kesin tarih vermiyor distribütörler ama geleceğini söylemişlerdi.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı