Güncel Gaming monitörlerin hepsinde DisplayPort çıkışı var mıdır?

ZapsiN

Decapat
Daha fazla  
Şu anki monitörüm 60Hz. Aynı zamanda HDMI çıkışı var sadece. 3 tane DisplayPort çıkışı var RTX 3060 white Edition da. O yüzden 200 - 240 Hz arası IPS panel Gaming monitör arıyorum. DisplayPort çıkışı olması zorunlu oluyor. Şu anki güncel monitörlerin genelinde var ise, kendime uyan bir monitörü alabilirim. Hatta önerilerinizi de yaparsanız iyi olur.

İstek monitör özellikleri: 200 - 240 Hz arası, 24 inç, IPS panel, aşağı yukarı ayarlanabilen.
Bütçe 8K ve aşağısı.

Son düzenleyen: Moderatör:
60-75 Hz monitörlerde olmuyor genelde, geri kalanlarda çoğunlukla oluyor ancak istisnalar yine de olabilir. Satın almadan önce kontrol etmekte fayda var.

Hmm internetten almak sakıncalı olabilir mi? Kargo sırasında zarar gelebilir. Ya da ölü pikselleri vardır gibi şeylerden ötürü soruyorum.

İnternetten almak sakıncalı olabilir mi? Kargo sırasında zarar gelebilir. Ya da ölü pikselleri vardır gibi şeylerden ötürü soruyorum.
Sorun olmaz. Zarar gelir veya fabrikasyon hata çıkarsa değişim/iade hakkı oluyor.Zaten çok düşük bir ihtimal sorun çıkması.

Yüzyüze alınan üründe de ölü piksel çıkma ihtimali var. Açılmamış paket veriyorlar en nihayetinde, gösterdikleri teşhir ürünü değil.

Sorun olmaz. Zarar gelir veya fabrikasyon hata çıkarsa değişim/iade hakkı oluyor. Zaten çok düşük bir ihtimal sorun çıkması.

Yüz yüze alınan üründe de ölü piksel çıkma ihtimali var. Açılmamış paket veriyorlar en nihayetinde, gösterdikleri teşhir ürünü değil.

İtopya da ölü piksel testi yaptırıp öyle veriyorlardı. Bir sorun yaşanmaması için. Belki bazı yerlerde yapıyordur. Kasayı Gaming gen TR'den almıştım dışındaki kutu eziş büzüş gelmişti. Tabii fiyatı nerede uygunsa oradan alınır illaki. 😃

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı