Güncel iPhone 6 ve 6 Plus Kullanıcı Yorumları

Sendto

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Meslek
Müzisyen
İnsanlar genelde bir ürün almadan önce internetten kullanıcı yorumlarına göre değerlendirir. iPhone 6 ve iPhone 6 Plus kullanan üyelerimiz güncel olarak telefonlarından aldıkları verimi, sorunlarını vb şeyleri yazarsa ürün alacak insanlara yardımcı olabilir. Belki de internette milyonlarca bununla ilgili konu var amaç tüm yorumları bir yerde toplamak ve insanların Technopat'dan bilgi almasını sağlamak. (Sanırım şu an Recep abimiz telefonu kullanmakta o yüzden onunda kullanıcı olarak yorumunu bekliyoruz)

Son düzenleyen: Moderatör:
iPhone 5 kullanıyorum fakat ios 8.3 kullanıcı olarak çoğunluk olarak 6 ve Plus modelleri ile benzer yazılımsal fonksiyonlar taşıdığı için yorum yapmak istedim. Ayrıca böyle tek çatı altında toplanması güzel ve hoş olmuş. Konuya gelirsek ios 8.0 ile gelen ve 8.3 ile hala düzeltilemeyen belki kimine göre önemsiz olan telefonunuz çalarken cevapladıktan kısa bir süre sonra çalmaya veya titremeye devam etmesi oldukça sinir bir durum. Zira telefonu cevaplayıp kulağınıza götürdüğünüzde titremeye kısa olsa devam etmesi sinir bozucu bu diğer arkadaşlardada böyle mi ? Gerçekten bu kadar basit bir sorun neden bu kadar uzadı anlamak zor.

Benim bildiğim kadarıyla ayarlar>genel>klavyeden otomatik büyük harf kapatılabiliyor.

Şu anda bunu da mobilden yazıyorum.

Recep abimin dediğine Katılıyorum. Benim hesabımdaki bazı Konuları mobilden açmıştım, çoğu harfi büyük yapıyor (artık alıştığım için dikkatimi çok çekmiyor) ve Facebook dışında Twitter da sürekli kendi tarayıcısını açıyor.

Gerçekten cümle içinde kafasına göre bir kelimeyi büyük yapıyor sinir bozucu. Buna ek olarak, kısa yoldan 3G açma kapatma olmaması da çok sinir bozucu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…