T Turanbayrı Hectopat Katılım 10 Aralık 2021 Mesajlar 155 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2022 #1 Arkadaşlar hoca guncel ıslemcıler ıle proje odevı verdı bıraz arastırma yaptım pek de bir şey bulamadım. Bır sıte onerebılır mısınız yazabılecegım? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Şubat 2022
Arkadaşlar hoca guncel ıslemcıler ıle proje odevı verdı bıraz arastırma yaptım pek de bir şey bulamadım. Bır sıte onerebılır mısınız yazabılecegım?
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.310 Makaleler 42 Çözümler 274 22 Şubat 2022 #2 Güncel işlemciler ile ilgili ne sordu öğretmeniniz?
laislabonita Hectopat Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 1.161 Çözümler 7 Yer Gabon Daha fazla Cinsiyet Diğer 22 Şubat 2022 #3 Güncel işlemciler hakkında ne tür bir araştırma ödevi yapman gerekiyor? Biraz daha detaylı açıklarsan döküman bilgi vb konusunda yardımcı olabiliriz.
Güncel işlemciler hakkında ne tür bir araştırma ödevi yapman gerekiyor? Biraz daha detaylı açıklarsan döküman bilgi vb konusunda yardımcı olabiliriz.