Güncel macOS 10.13.6 İmajı "End Random Seed" Sorunu

Makaleler
5
Daha fazla  
Meslek
Web Tasarımcısı
Kemal ALKIN moderatörümüzün 8 Şubat tarihinde güncellediği macOS 10.13.6 RAW imajıyla AMD Zen mimarili sistemimde macOS açamıyorum. Güncellenmeden önceki RAW imajıyla toplam 3 kez başarılı kurulum yaptım ancak güncellendikten sonra sistemimde macOS açılmıyor. Kurulumu gerekli graphic injection ayarlarını yaparak bitirebildim ancak kurulduktan sonra sistemi açamıyorum. Elimde eski imaj olsaydı onunla kurulum yapardım ancak talihsiz bir olay sonucu silindi.

3 farklı OsxAptioFixDrv denedim ancak hiçbirinde sonuç değişmedi. Gerekse boot args'ları tek tek ekleyerek denedim gerekse de diğer Intel configlerdeki argümanları alıp AMD Zen üzerinde uyguladım (çünkü önceki versiyonda bu argümanlar zaten AMD Zen'de de ekliyken yeni sürümde AMD Zen configinde sadece 4 argüman belirtilmiş) ancak sonuç yine hüsran oldu.

Bunun sebebi nedir? Nasıl düzeltebilirim slide=0 komutu hiç çalışmıyor, End Random Seed kısmına bile gelmeden hata veriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…