Lava Catopuma Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2019 Mesajlar 1.896 Çözümler 9 Yer Zonguldak Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2025 #1 MSI GeForce NVIDIA GTX 1650 kullanıyorum. Son sürücüde sorun var dediklerinden kurmadım. Bu şekilde kullansam ne olur? Son sürücüde hatalar giderildi mi? Isı göstergesi ve siyah ekran sorunu nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Mayıs 2025
MSI GeForce NVIDIA GTX 1650 kullanıyorum. Son sürücüde sorun var dediklerinden kurmadım. Bu şekilde kullansam ne olur? Son sürücüde hatalar giderildi mi? Isı göstergesi ve siyah ekran sorunu nedir?
Çözüm Mustafa.Kaan 20 Mayıs 2025 Stabilite kaybı yaşayana kadar sürücü değiştirme gibi bir zorunluluğunuz yok. Söylediğiniz sorunlar ise 576.2 sürümündeydi, giderildi şu anlık.
Stabilite kaybı yaşayana kadar sürücü değiştirme gibi bir zorunluluğunuz yok. Söylediğiniz sorunlar ise 576.2 sürümündeydi, giderildi şu anlık.
Mustafa.Kaan Petapat Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 19 Aralık 2024 Mesajlar 6.593 Makaleler 2 Çözümler 1.628 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2025 #2 Stabilite kaybı yaşayana kadar sürücü değiştirme gibi bir zorunluluğunuz yok. Söylediğiniz sorunlar ise 576.2 sürümündeydi, giderildi şu anlık. Artı 0 Eksi Çözüm
Stabilite kaybı yaşayana kadar sürücü değiştirme gibi bir zorunluluğunuz yok. Söylediğiniz sorunlar ise 576.2 sürümündeydi, giderildi şu anlık.
KS KS Lava Catopuma Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2019 Mesajlar 1.896 Çözümler 9 Yer Zonguldak Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2025 #3 Mustafa.Kaan dedi: Stabilite kaybı yaşayana kadar sürücü değiştirme gibi bir zorunluluğunuz yok. Söylediğiniz sorunlar ise 576.2 sürümündeydi, giderildi şu anlık. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim, gönül rahatlığıyla güncelle diyorsun yani. Artı 0 Eksi
Mustafa.Kaan dedi: Stabilite kaybı yaşayana kadar sürücü değiştirme gibi bir zorunluluğunuz yok. Söylediğiniz sorunlar ise 576.2 sürümündeydi, giderildi şu anlık. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim, gönül rahatlığıyla güncelle diyorsun yani.
luxruffy Hectopat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 318 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2025 #4 Güncellemeyi yapın, bir önceki sürümlere göre performans kaybı vb. gözlemlerseniz kaldırıp eski sürüme yine geri dönersiniz. Artı 0 Eksi
Güncellemeyi yapın, bir önceki sürümlere göre performans kaybı vb. gözlemlerseniz kaldırıp eski sürüme yine geri dönersiniz.
KS KS Lava Catopuma Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2019 Mesajlar 1.896 Çözümler 9 Yer Zonguldak Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2025 #5 luxruffy dedi: Güncellemeyi yapın, bir önceki sürümlere göre performans kaybı vb. gözlemlerseniz kaldırıp eski sürüme yine geri dönersiniz. Genişletmek için tıkla... Siz yaşadınız mı herhangi bir sorun? Eski sürüme nasıl dönücem? Artı 0 Eksi
luxruffy dedi: Güncellemeyi yapın, bir önceki sürümlere göre performans kaybı vb. gözlemlerseniz kaldırıp eski sürüme yine geri dönersiniz. Genişletmek için tıkla... Siz yaşadınız mı herhangi bir sorun? Eski sürüme nasıl dönücem?