Güncel olarak AM4 vs AM5

nurgul

Kilopat
Daha fazla  
Intel Arc B580 ekran kartı satın aldım. Ancak daha kararsızım bu kartı tercih etme sebebim fiyatı oldu. Sıfırdan parça parça sistem toplayacağım. AM5 toplarsam fiyat biraz yükseliyor. DDR5 RAM'lerin fiyatı ortada ve R5 7600 işlemci de öyle. Sizce nasıl bir yol izlemem gerekiyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçeyi bir şekilde denkleştirebiliyorsanız net AM5 alın. AM4 alırsanız ileride AM5'e geçmeyi isteyeceksiniz. Aradaki fark çok fazla çünkü.

Ayrıca 7600 yerine 7500F tercih edin. Bütçenizde biraz daha rahatlama olur. Benzer işlemciler.

Anakart olarak Msi B650m e yeterli olur mu?

Bütçeniz çıkıyorsa AM5 bu devirde daha mantıklı illa AM4 performansından yakınırsınız ilerleyen zamanlarda çünkü

AM5 alın net şekilde geleceğe dönük. İleride parça ekleme de yapabilirsiniz yükseltme de. Ama AM4 alırsanız sıfır sistem toplamak zorunda kalacaksınız. AM5 her türlü daha iyidir.

AM5 topla ama Intel'den vazgeç, en azından RX 9060 topla bir şekilde para denkleştirip sonra pişman olma.

Çoktan almışsın görmedim. Yapacak bir şey yok, AM5 topla her türlü.

AM5 topla ama Intel'den vazgeç, en azından RX 9060 topla bir şekilde para denkleştirip sonra pişman olma.

Çoktan almışsın görmedim. Yapacak bir şey yok, AM5 topla her türlü.
İade edebilirim. Rx 9060 8 GB versiyonu alacağım sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…