Şu an güncel olarak en güvenilir Torrent programı nedir? uTorrent ile ilgili virüs olayları duydum o yüzden alternatif arıyorum.
Hocam ben Utorrent kullanicisiyim, bir sorun yasamadim. Ha ben yasamaidm diye kimse yasamayacak degil ama,iddianin asli varmi, haber vesaire?Şu an güncel olarak en güvenilir Torrent programı nedir? uTorrent ile ilgili virüs olayları duydum o yüzden alternatif arıyorum.
Arkadaşlardan falan duydum yani doğruluğu kesin değil.Hocam ben Utorrent kullanicisiyim, bir sorun yasamadim. Ha ben yasamaidm diye kimse yasamayacak degil ama,iddianin asli varmi, haber vesaire?
Teşekkür ederim.qBitTorrent.
Hocam ben Utorrent kullanicisiyim, bir sorun yasamadim. Ha ben yasamaidm diye kimse yasamayacak degil ama,iddianin asli varmi, haber vesaire?
Bende tamamen silip qbittorrent kurdum, tesekkurlerKapalı kaynak kodlu olmasi bilr kullanmamak icin bir sebep uTorrent'i. BitTorrent'te ayni sekilde. Açık kaynak kodlu olduğu için qBitTorrent onetiyoruz ve oldukca guvenilir bir secenek.
Bende tamamen silip qbittorrent kurdum, tesekkurler![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.