Güncel olarak hangi oyunları oynuyorsunuz?

Son zamanlarda Crusader Kings 2 ve Project Zomboid'e sardım. The Witcher III'ün Blood and Wine DLC'sini bitirmemiştim, ona da ufaktan giriş yaptım. Yakın zamanda Dying Light'ı bitirdim. Onun yerine de Dark Souls 2'ye başlamayı düşünüyorum. Sağlam bir Controller önerisi olan var mı acaba? Bütçem maksimum 150 TL.

Elite Dangerous'ta dünya yörüngesinde bekliyorum. Sagittarius A yolculuğuma başlayacağım. Viper Mk4 seçerek kendime eziyet etmeme değecek mi bakalım. İstediğim keşif gemisini istediğim özellikle alacak kadar param var ama kokpiti ve geminin dış dizaynı çok hoşuma gidiyor.

Sonucu muhtemelen birkaç gün/hafta sonra yazarım.

Dostum Elite Dangerous singleplayer modunda nasıl bir deneyim sunuyor? Oyunu satın almayı planlıyorum da, singleplayer oynayacağım için emin olamadım. SP'de de zevkli mi oyun?

Tamamen aynı keyfi alabilirsin. Hem oyunun yapısı hem de evrenin büyüklüğü oyunu sosyal bir oyun olmaktan uzaklaştırıyor zaten.

Ayrıca hesabını dilediğin zaman public/offline/private olarak oynayabiliyorsun. Multi crew ve squadron'lar (bir nevi klanlar) da var katılabileceğin. Kimi madencilik kimi keşif kimi savaş maksatlı kurulmuş.

Farklı seviyelerde npc de katabiliyorsun ekibine. Ana gemini savunmak için küçük fighterlara falan biniyorlar. Bu ay fleet carrier gemileri de eklenecek, squadron'lar biraz daha kıymete binecek.

@Rosenkavalier 100-120 saat kadar iyi vakit geçirtir. Sonrasında farklı şeyler arayabilirsin ya da suçlu taşımacılığı gibi riskli şeylerle heyecan peşinde koşabilirsin.

Son zamanlarda Star Wars Jedi: Fallen Order oynadığım oyunlardan biriydi, hiç beğenmedim. Arkadaş platform ve bulmaca oyunu oynamak istesem giderim Mario oynarım, Tomb Raider oynarım. Neden Fallen Order için 400 TL vereyim? Verdim ve pişman oldum. Ne kılıç dövüşleri istediğim gibiydi ne de hikaye. En azından bu oyunlarda hangi kılıç formasyonunu seçebileceğimizi belirleyebilsek ve gerçekçi olarak tek hamlelik canların olması seçeneği eklense...

Gears Tactics biraz oynadım, XCOM mekanikleri ve aslında aynı oyunun biraz daha gelişmiş hali. Bende 30-40 saat kadar oynanırlığı olur, devam ederim yakın zamanda.

Mafia 2: Definitive Edition'ı tekrar oynayıp bitirdim, açıkçası orijinal oyun kütüphanede olduğu için bedava gelmemiş olsaydı para verip almazdım.

Halo 2'yi oynayıp bitirdim. Orta zorlukta bile çok bunaltan bölümleri olan ama hikaye ve evren anlamında müthiş bir seridir Halo serisi. Özellikle yapay zeka bakımından harikadır oyunlar, yanınızdaki askerler konu mankeni değiller. Yerde boş silah, boşta bir araç varsa kullanıp karşı tarafın "içinden" geçiyorlar. Oyuncuya karşı da planlı hareket etmeleri ile oyun deneyimi çok üst düzeyde oluyor. Tavsiye ederim.

F1 2019. Zaten her yıl çıkan F1 oyunlarını alıp oynarım, 2020'yi bekliyorum şimdi. Bu yıl karantina döneminin sağladığı boş zaman bolluğu sayesinde kariyer modunda da normal modlarda da arada bir açıp pist rekorlarını kırmaya çalışıyorum. (Monaco rekorum 1:09:693, geçebilecek varsa beklerim)

Mount & Blade 2: Bannerlord'u da 120 saat civarı oynadım. Hâlâ çok fazla eksik mekaniği mevcut, bir süre sonra sıktı ve uzun süredir açmıyorum.

Automation - The Car Company Tycoon ve BeamNG.drive oyunları da değişmezlerimden. Automation'da arabaları tasarlayıp sonra o arabaları birebir özelliklerle BeamNG'de oynayıp test etmek güzel vakit geçirtiyor.

Ace Combat 7: Skies Unknown da oynadım ama açıkçası çok sarmadı. Oyun mekaniklerinde sorun yok da oyun arayüzünde büyük sorunlar var. Hikaye ve görev anlamında oyundan kopmaya neden oluyor.

Üşenmediğim bir zaman Mortal Kombat 11, Red Dead Redemption 2'ye başlayacağım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…