Moltreach Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Eylül 2019 Mesajlar 2.336 Çözümler 5 25 Ocak 2024 #11 V. Scaletta dedi: Hafifletmeyi düşünüyorsanız D range Gray'i önerebilirim. Koku bırakmamasından sebep beğendiğim sigaradır. Genişletmek için tıkla... Sağ olun bakacağım. Eşref Bey dedi: Winston Slim gray. Genişletmek için tıkla... Winstonlar bayağı ağır diye biliyorum doğru mudur?
V. Scaletta dedi: Hafifletmeyi düşünüyorsanız D range Gray'i önerebilirim. Koku bırakmamasından sebep beğendiğim sigaradır. Genişletmek için tıkla... Sağ olun bakacağım. Eşref Bey dedi: Winston Slim gray. Genişletmek için tıkla... Winstonlar bayağı ağır diye biliyorum doğru mudur?
V. Scaletta Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 9.393 Çözümler 70 Yer Istanbul 26 Ocak 2024 #12 Moltreach dedi: Sağ olun bakacağım. Winstonlar bayağı ağır diye biliyorum doğru mudur? Genişletmek için tıkla... Winston'da filtre denen bir şey yok. Tütünü olduğu gibi boğazınızda hissediyorsunuz.
Moltreach dedi: Sağ olun bakacağım. Winstonlar bayağı ağır diye biliyorum doğru mudur? Genişletmek için tıkla... Winston'da filtre denen bir şey yok. Tütünü olduğu gibi boğazınızda hissediyorsunuz.
Moltreach Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Eylül 2019 Mesajlar 2.336 Çözümler 5 28 Ocak 2024 #13 V. Scaletta dedi: Winston'da filtre denen bir şey yok. Tütünü olduğu gibi boğazınızda hissediyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Doğrudur vallahi. D range gray aldım gerçekten de hafifmiş hocam öneri için sağ olun.
V. Scaletta dedi: Winston'da filtre denen bir şey yok. Tütünü olduğu gibi boğazınızda hissediyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Doğrudur vallahi. D range gray aldım gerçekten de hafifmiş hocam öneri için sağ olun.
3 336024 Hectopat Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 313 28 Eylül 2024 #14 noclip dedi: Parliament Night Blue (Kısa Parliament) piyasanın en iyisidir. Genişletmek için tıkla... Çok koku yapar mı?
noclip dedi: Parliament Night Blue (Kısa Parliament) piyasanın en iyisidir. Genişletmek için tıkla... Çok koku yapar mı?