Sanch Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Temmuz 2019 Mesajlar 1.576 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2020 #11 alonedavar dedi: Çoğunu oynadım sistem yükselttim ama şu an için sadece Witcher 3 oynuyorum bana yeni ve güncel oyun lazım zevk alabileceğim. Genişletmek için tıkla... Galiba "Grafikleri İyi" kastettiniz, değil mi?
alonedavar dedi: Çoğunu oynadım sistem yükselttim ama şu an için sadece Witcher 3 oynuyorum bana yeni ve güncel oyun lazım zevk alabileceğim. Genişletmek için tıkla... Galiba "Grafikleri İyi" kastettiniz, değil mi?
alonedavar Hectopat Katılım 4 Mayıs 2020 Mesajlar 804 Makaleler 3 Çözümler 2 12 Eylül 2020 #12 Sanch dedi: Galiba "grafikleri iyi" kastettiniz, değil mi? Genişletmek için tıkla... Grafik takıntım yok sadece eski PC'nin kaldırdığı tüm oyunları oynadım yani sadece sistemimin açamadığı oyunları oynayamamıştım ama artık sistem yükselttim.
Sanch dedi: Galiba "grafikleri iyi" kastettiniz, değil mi? Genişletmek için tıkla... Grafik takıntım yok sadece eski PC'nin kaldırdığı tüm oyunları oynadım yani sadece sistemimin açamadığı oyunları oynayamamıştım ama artık sistem yükselttim.
Perceival Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Temmuz 2017 Mesajlar 3.846 Çözümler 16 12 Eylül 2020 #13 Buy Immortals Fenyx Rising PC, PS4, PS5, Xbox, Switch Editions | Ubisoft Store Immortals Fenyx Rising™ brings grand mythological adventure to life. Play as Fenyx, on a quest to save the Greek gods www.ubisoft.com
Buy Immortals Fenyx Rising PC, PS4, PS5, Xbox, Switch Editions | Ubisoft Store Immortals Fenyx Rising™ brings grand mythological adventure to life. Play as Fenyx, on a quest to save the Greek gods www.ubisoft.com
alonedavar Hectopat Katılım 4 Mayıs 2020 Mesajlar 804 Makaleler 3 Çözümler 2 12 Eylül 2020 #14 Perceival dedi: Buy Immortals Fenyx Rising PC, PS4, PS5, Xbox, Switch Editions | Ubisoft Store Immortals Fenyx Rising™ brings grand mythological adventure to life. Play as Fenyx, on a quest to save the Greek gods www.ubisoft.com Genişletmek için tıkla... Bu oyun çıkmadı diye biliyorum.
Perceival dedi: Buy Immortals Fenyx Rising PC, PS4, PS5, Xbox, Switch Editions | Ubisoft Store Immortals Fenyx Rising™ brings grand mythological adventure to life. Play as Fenyx, on a quest to save the Greek gods www.ubisoft.com Genişletmek için tıkla... Bu oyun çıkmadı diye biliyorum.
ekran Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Eylül 2020 Mesajlar 2.364 Makaleler 1 Çözümler 3 1 Ekim 2020 #15 Ori 2.