Güncel Oyuncu Klavye Tavsiyesi

Mazotçu

Megapat
Yer
Ankara
Mekanik ve uzun ömürlü klavye arıyorum. Işık olsa da olur olmasa da çok önemli değil. Mekanik olmasını istiyorum çünkü tepkimesi daha iyi gibi duruyor. Bütçe olarak 300₺ civarı düşünüyorum ama kaliteli olacak ise 400₺ çıkabilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Corsair K68 Red Led öneririm. Eğer 400’e çıkamama durumun olursa da G213 iyi bir tercih olur. K68 cherry MX red switch’leri ile çok iyi bir mekanik klavyedir ama 400’lük modelde RGB değil red led var. G213 ise mekanik hisli ve RGB’li bir klavyedir. Hangisini alırsan al uzun süre mutlu eder.

Numlock kısmını kullanmıyorsanız MSI Vigor GK70 önerebilirim. Cherry MX Red Switch kullanıyor. Yani switchleri gayet kaliteli. Şuan indirimde:

M400 ve ya K68 öneririm. M400, daha küçük olduğu için masanızda çok boş alan yoksa tercih edebilirsiniz. Ama bence K68 almanız daha mantıklı çünkü klavyede multimedya tuşları ve bilek desteği bulunuyor. İki klavye de mekanik.

Hocam bugün Corsair K70 Mk2 RGB siparişi verecektim. 650 tl + Division 2 hediyesi var. Division'ı 100 liraya satsam 550 liraya gelecek. Sizce Vigor'u mu yoksa K70'i mi tercih etmeliyim?

Hocam bugün Corsair K70 Mk2 RGB siparişi verecektim. 650 tl + Division 2 hediyesi var. Division'ı 100 liraya satsam 550 liraya gelecek. Sizce Vigor'u mu yoksa K70'i mi tercih etmeliyim?
İki klavye kıyas kabul etmez. K70 MK.2 çok daha iyi tercih olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…