laraxl2 Hectopat Katılım 9 Aralık 2016 Mesajlar 157 31 Temmuz 2019 #11 SpectrumXs dedi: Kardeşim ürün eline ulaştımı? Bende alıcam webtekno silver. Genişletmek için tıkla... 7 iş günü dediler hocam, konuştum. Cuma gecesi sipariş ettim. Ürünler ellerinde mevcut, sadece montaj sırası bekliyorum. Benden önce sipariş eden arkadaşları bekliyorum. En geç salı günü elime ulaşacağı bilgisi verildi.
SpectrumXs dedi: Kardeşim ürün eline ulaştımı? Bende alıcam webtekno silver. Genişletmek için tıkla... 7 iş günü dediler hocam, konuştum. Cuma gecesi sipariş ettim. Ürünler ellerinde mevcut, sadece montaj sırası bekliyorum. Benden önce sipariş eden arkadaşları bekliyorum. En geç salı günü elime ulaşacağı bilgisi verildi.
laraxl2 Hectopat Katılım 9 Aralık 2016 Mesajlar 157 6 Ağustos 2019 #12 Hocam bugün sistem elime ulaştı. SpectrumXs dedi: Kardeşim ürün eline ulaştımı? Bende alıcam webtekno silver. Genişletmek için tıkla...
Hocam bugün sistem elime ulaştı. SpectrumXs dedi: Kardeşim ürün eline ulaştımı? Bende alıcam webtekno silver. Genişletmek için tıkla...
Kagan2 Hectopat Katılım 9 Haziran 2019 Mesajlar 126 Çözümler 1 6 Ağustos 2019 #13 laraxl2 dedi: Hocam bugün sistem elime ulaştı. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun hocam
laraxl2 Hectopat Katılım 9 Aralık 2016 Mesajlar 157 6 Ağustos 2019 #14 Kagan2 dedi: Hayırlı olsun hocam Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Sağ olun hocam. Şimdi bios ve ekran kartını güncelledim. Neler yüklemem ya da kaldırmam gerekiyor. Bi konu var mı bununla ilgili ?
Kagan2 dedi: Hayırlı olsun hocam Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Sağ olun hocam. Şimdi bios ve ekran kartını güncelledim. Neler yüklemem ya da kaldırmam gerekiyor. Bi konu var mı bununla ilgili ?
Kagan2 Hectopat Katılım 9 Haziran 2019 Mesajlar 126 Çözümler 1 6 Ağustos 2019 #15 laraxl2 dedi: Teşekkür ederim. Sağ olun hocam. Şimdi bios ve ekran kartını güncelledim. Neler yüklemem ya da kaldırmam gerekiyor. Bi konu var mı bununla ilgili ? Genişletmek için tıkla... https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=%23&ved=2ahUKEwi805fp0e7jAhWLbVAKHWY-DJUQwqsBMAB6BAgFEAU&usg=AOvVaw0VTJzWxrN8ZFOD4xbU2nov Hocam bu videoda Recep baltaş anlatmışti
laraxl2 dedi: Teşekkür ederim. Sağ olun hocam. Şimdi bios ve ekran kartını güncelledim. Neler yüklemem ya da kaldırmam gerekiyor. Bi konu var mı bununla ilgili ? Genişletmek için tıkla... https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=%23&ved=2ahUKEwi805fp0e7jAhWLbVAKHWY-DJUQwqsBMAB6BAgFEAU&usg=AOvVaw0VTJzWxrN8ZFOD4xbU2nov Hocam bu videoda Recep baltaş anlatmışti
S SpectrumXs Centipat Katılım 30 Temmuz 2019 Mesajlar 205 6 Ağustos 2019 #16 laraxl2 dedi: Hocam bugün sistem elime ulaştı. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun kardeşim.Bana da 2 gün sonra geliyor aynı sistem.
laraxl2 dedi: Hocam bugün sistem elime ulaştı. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun kardeşim.Bana da 2 gün sonra geliyor aynı sistem.
C canxx Kilopat Katılım 19 Şubat 2019 Mesajlar 670 Çözümler 3 7 Ağustos 2019 #17 500 tl zarar ettik sag ol webtekno
S SpectrumXs Centipat Katılım 30 Temmuz 2019 Mesajlar 205 7 Ağustos 2019 #18 canxx dedi: 500 tl zarar ettik sag ol webtekno Genişletmek için tıkla... Noldu kardeşim.
laraxl2 Hectopat Katılım 9 Aralık 2016 Mesajlar 157 7 Ağustos 2019 #19 SpectrumXs dedi: Hayırlı olsun kardeşim.Bana da 2 gün sonra geliyor aynı sistem. Genişletmek için tıkla... Sizede hayırlı olsun hocam.
SpectrumXs dedi: Hayırlı olsun kardeşim.Bana da 2 gün sonra geliyor aynı sistem. Genişletmek için tıkla... Sizede hayırlı olsun hocam.
C canxx Kilopat Katılım 19 Şubat 2019 Mesajlar 670 Çözümler 3 8 Ağustos 2019 #20 8 gb rx 580 almak yerine 4gb olanını aldım ve 500tl cebimden çıktı